Μικρα μικρα χαζα

Πανικος ειναι οι λεξεις που χαρακτηριζουν τις μερες μου.
1ον: Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι ο καθηγητης που διδασκει ICT (Information and Communication Technology)
τρεχει σαν τον Βεγγο (ο λογος παρακατω). Δεν ειμαι κακος! Απλα εμεινε η ταξη του χωρις καθηγητη και πηρα την θεση του για αυτη την βδομαδα. Ειναι η πρωτη φορα που εχω δικια μου ταξη:) Συνηθως επειδη ακομα ειναι αρχη ειμαι LSA (learning support assistant) ή βοηθος στο πιο ελληνικο. Εκανε και το μαγικο και πηρε τα προγραμματα για το μαθημα μαζι του και ετσι επρεπε να αυτοσχεδιασω.
Να πω οτι ημουνα τρελα αγχωμενος? νομιζω δεν χρειαζεται εννοειται. Νομιζω οτι τα πηγα καπως καλα για πρωτη φορα. Σε καποια μαθηματα βοηθησανε οι μαθητες που λεγανε τι κανανε πριν τις διακοπες, καποιες φορες ο φακελος τους (ναι μεν ξερεις τι κανανε αλλα αν το εχουν τελειωσει, τι μετα?). Τεσπα εκανα τρομερα λαθη και αρκετα πραγματα δεν τα σκεφτηκα ή κολλησα, καποια τα καταλαβα μονος μου και σε καποιους βοηθους που ξερω καλυτερα και εχω ανεση ζητησα να μου κανουν κριτικη ή να μου πουν πως θα αντιμετωπιζαν καποιες καταστασεις.
Με ολη αυτη την υπερανταση κοιμαμαι πλεον 3-4 το βραδυ και ξυπναω 7μιση με 8. Η μεση μου ειναι παλι χαλια απο την αυπνια και την κουραση, αλλα ερχεται σαββατοκυριακο:)

Ο λογος που τρεχει ο αλλος καθηγητης (και ολοι μας )- ειναι οτι ειναι υπευθηνος για ενα κομματι στο δικτυο της εταιριας. Την αλλη βδομαδα εχουμε ελεγχο απο την OFSTED (Office For Standard in Education) και επικρατει πανικος. Ειναι κρατικος φορεας και ειναι επανεξεταση. Συνεχομενα meetings και συνεχομενα meetings. Την προηγουμενη φορα ειχει κοπει η εταιρια σε ενα-δυο κομματια της εξετασης και κοιτανε αυτα -βασικα- αλλα και γενικα την εταιρια και πως δουλευουμε. Αν κοπουμε, κλεινουμε. Αλλα προσωπικα νομιζω οτι αν κοπουμε μαλλον κατι κανουμε λαθος και καλα θα κανουμε. Ολοι ειναι χαρουμενοι με τις αλλαγες γιατι βελτιωθηκαμε αλλα εχει πολυ τρεξιμο και διαβασμα. Ουτε πανελληνιες να εδινα.

Αααα χθες το απογευμα δεν ειχα μαθημα και πηγα με καποιους μαθητες στο Riverside στο Chester-le-Street, περιοχη στο Durham. Εκει υπαρχει το Riverside Park Απο τα πιο ομορφα παρκα που εχω παει. Δυστυχως δεν ειχα φωτογραφικη και ουτε ενοιωθα καλα να βγαζω με το κινητο μπροστα στους μαθητες. Οποτε τα link θα δωσουν μια εικονα. Ωραια αλλαγη στην πιεση των ημερων, ειχε και καλη-βρετανικη-μερα.

--------------------------------------

Στο post για τις διακοπες στην Ελλαδα εγραψα για το συνδρομο με την εισοδο/εξοδο απο μετρο,τραινα κλπ. Ενα παρομοιο σχολιο και στο "το αναγνωστικό ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ" στην Ελευθεροτυπια.

Βοήθεια, να βγω!

Χθες, στο μετρό, θύμα μιας κακής συνήθειας των Ελλήνων. Επιστρέφοντας στο Σύνταγμα από την Ακρόπολη, πήγαμε να βγούμε από το βαγόνι μόλις σταμάτησε το τρένο και άνοιξαν οι πόρτες του. Ομως, ήταν αδύνατον.

Τοίχος μπροστά μας, σε όλο το ...πλάτος της πόρτας, ο όγκος των απ' έξω επιβατών που «μπουκάρισαν» αμέσως, ωθώντας εμάς ακόμα βαθύτερα μέσα. «Ρε παιδιά, αφήστε μας να βγούμε πρώτα», φωνάζαμε, αλλά εις μάτην. «Και μεις, πώς θα μπούμε τότε, ρε φίλε;», η απάντηση των απολίτιστων εισβολέων, που δεν έχουν μάθει ότι ο εξερχόμενος, είτε από ασανσέρ, είτε από οποιονδήποτε χώρο μέσα, έχει προτεραιότητα έναντι του εισερχόμενου. Αποτέλεσμα; Μείναμε μέσα στο βαγόνι. Εγκλωβισμένοι. Φωνάζοντας «βοήθεια», και... ακούγοντας, εντός μας, τη σατιρική ατάκα του Λαζόπουλου, «Τι φωνάζετε, ηλίθιοι; Πάλι στην Ελλάδα θα βγείτε». Και βγήκαμε στον επόμενο σταθμό, «Πανεπιστήμιο»...

-------------------------------------------

Αυτο το τραγουδαει δεν ξεκολλαει απο πανω μου. Με εχει μαγεψει, στιχοι, μουσικη και το βιντεο με τον χορο...Εδω και 2-3 βδομαδες με αυτο ξυπναω, κοιμαμαι και πηγαινω στην δουλεια.

Try to say
you love some one
its hard to say you dont
its hard to learn
to try to trust someone,
its hard to be without.

So if u think u love some one
try, try, try
because
that one maybe your one

So if you love her
think only of her
take the time tell her today

And if Without her
everything is harder
take the time
drop everything
go tell her today

If for every king
you find a queen
the Key keeps them strong

oh if love is a that beats my heart
then maybe
sweet baby
right now

oh
So if you think you love some one
try, try, try
because that one may be your one.
So if you love her,
think only of her,
take the time tell her today.

And when with out her,
everythings harder
take the time
drop everything
tell her today

2 comments:

Anonymous said...

oraio tragoudi...
kalo vradu aeriko :)

aeriko said...

:)επισης!