Λονδινο #3


Θα μπορουσε να ειναι ροδα ποδηλατου αλλα ειναι το London Eye......


Ο καθεδρικος του Αγιου Παυλου απο την London Millennium Footbridge

και το Big Ben απο την βορεια πλευρα του Ταμεση πλεον μπαινοντας στο St Jame's Park.
Δυστυχως τις ξαπλωστρες στα παρκα του Λονδινου, εδω στο St. James΄s Park, τις ανακαλυψα αργα το απογευμα αφου ειχε αρχισει να κρυβεται ο ηλιος. Δεν πειραζει, την επομενη φορα.

Το σαββατοβραδο συνεχιστηκε με βολτα σε μια Pub κοντα στο Angel, με μια μαλλον διασημη παρουσια....(μπορει να μου καποιος αν εβλεπε Hollyoaks πριν 3-4 χρονια αν ο κυριος αριστερα στην φωτογραφια επαιζε τον Tobby και ποιος ηταν αυτος ο Tobby στο σιριαλ? Να ξερουμε αν βγαιναμε φωτογραφιες μαζι του τζαμπα....)


Μετα σε μια δευτερη pub για ενα live...για την Ανασταση:)...διαλλειμα για ενα πανοστιμο shish kebab, ηταν μετα τις 12, ειχε περασει το Μεγαλο Σαββατο και επρεπε να νοιωσουμε Πασχα και μετα σε ενα αλλοοοοοοο μπαρ για mojito...δυστυχως λογοκριθηκαν ολες οι φωτογραφιες και εχουμε και μια θολουρα το τι εγινε...:)

Επομενη μερα με δυσκολο ξυπνημα...καθαρα κυριακατικο...
Και τηρώντας το προγραμμα της προηγουμενης μερας, εδω το αυτιστικο μας κομματι πηρε πρωτοβουλιες, αφιξη στην ιδια γεφυρα, αγορες στα μεταχειρισμενα, αυτη την φορα για δωρα και παλι περπατωντας ανατολικα...

Και παλι φαινονται απο αριστερα, ο καθεδρικος του Αγιου Παυλου, ο Tower 42, ο 30 St Mary Axe και ο OXO Tower. Μου αρεσει απιστευτα σαν φωτογραφια για την ηρεμια του τοπιου μαζι με το ζευγαρι, σε μια μερα και περιοχη που ειχε απιστευτο κοσμο, αλλα καταφερα να πετυχω μονους. Μου αρεσουν και τα χρωματα, οσο μουντα και αν ειναι:)

Παλι στο ιδιο σημειο, σχεδον το ιδιο αγαλμα. Το τελειο τασακι!!!! Εκ των υστερων συνειδητοποιησα οτι υπηρχε και το Σαββατο αλλα μου εκανε εντυπωση την δευτερη φορα που ειδα το αγαλμα.


Ο ουρανος του Λονδινου εχει γεμισει γερανους.

Απογευμα Κυριακης ατενιζωντας τον σκοτεινιασμενο ουρανο του Λονδινου, στην pub εξω απο την TATE.

Και επιστρεφωντας σιγα σιγα στο σπιτι λιγο πριν την δυση.


Τα υπολοιπα τα ξερετε....Victoria για λεωφορειο....αλλα με λαθος εισητηριο...και τελικα ευτυχως επιστροφη!

2 comments:

KitsosMitsos said...

Υπέροχη βόλτα! Να'σαι καλά που μας ταξιδεύεις...

aeriko said...

Εσυ στην πατριδα και γω στα εξωτερικα:)

(αν και τωρα που το σκεφτομαι, με πηγες μεχρι την Αυστρια!)