"Hallelujah"

Διαβάζοντας το προηγουμενο post τωρα, χαιρομαι που ειχα τα 10 λεπτα να γραψω την φορμα για το περιστατικο και να κανω self-debriefing (βασικα το εκανα μαζι σας στο post). Προσπαθω να μην εχει το blog βαση τον αυτισμο, κυριως γιατι αφου συνηθως αποφορτιζομαι, γιατι περιγραφω τις δυσκολες συμπεριφορες και ισως να τρομαξουν καποιοι.

Οσο και να φανει παραξενο, το θεωρω φανταστικο να γνωρισεις/δουλεψεις εστω για μια φορα με καποιον με αυτισμο (αν ειναι verbal ή non-verbal επηρεαζει παρα πολυ την λειτουργια, αλλα και οι δυο κατηγοριες κανουν το ατομο μοναδικο). Θελω παρολαυτα να γραψω κατι για αυτισμο, αλλα θα γινει υποθετω σε καποια παραλια ή τρενο/αεροπλανο στις διακοπες. Αν θελετε να διαβασετε κατι υπεροχες καθημερινες ιστοριες για αυτισμο...στην Μαριλενα!!! και απο κει με link και σε αλλους 'ηρωες' της καθημερινοτητας της Ελληνικης τρελας και (α)
βοηθειας.

Οσο για μενα...η μερα σημερα συνεχιστηκε το ιδιο δυσκολα και οτι το κανει πιο δυσκολο πλεον ειναι οτι παυω να σκεφτομαι τον καημενο τι προβληματα εχει και περναω στο πως θα τα λυσουμε και αυτο λιγο πριν τις διακοπες που ηδη εχω καψει το μοτερ. (πρεπει να ομολησω οτι σημερα σκοτωσα μια τεραστια μυγα στην ταξη μου γιατι θα εμπαινε ενα παιδι με ιδιαιτερη ευαισθησια στον ηχο και εγραφε το profile του οτι τον ενοχλει το βουισμα των εντομων.)

Το post το πρωι ηταν και αποφορτιση γιατι επρεπε να κανω το assesment μονος μου βασικα (ενω κανονικα δεν θα επρεπε) και ειχα τρομερο αγχος (παραξενο ε?) και γιατι οι σημερινοι μαθητες φαινοτανε δυσκολοι, οπως και ηταν. Ετσι ξεκινησε και το post για τους αεροσακους χθες.


Hallelujah...ή Let us praise you στα Εβραικα...

Αλλα πιο σημαντικα...ενα τραγουδι του Leonard Cohen.

Η Monika το εχει κανει διασκευη και αν και δεν υπαρχει στο cd της μπορει να το ακουσει καποιος στο myspace της.
Οταν την ακουσα το στομα εμεινε ανοιχτο....

Βεβαια δεν μπορει να ξεπερασει την διασκευη που ειχε κανει ο Jeff Buckley


PS1 και εδω (αλλα δεν με αφηνει να δω την σελιδα επειδη ειμαι στο UK, ισως απο Ελλαδα...)

PS2 Προσπαθω περπατωντας στην πολη και με την Monika στα αυτια να βγαλω νοημα απο τους στιχους, αλλα χανω καποιους. Διαβασα καπου οτι υπαρχουν σε βιβλιαρακι στο cd οποτε υπομονη μερικες μερες.

PS3 Ψαχνωντας για τους στιχους του Bloody Sth, βρηκα αυτο το post. Αντιγραφωντας..."Σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο απλός μπορεί να είναι (και συνήθως είναι) ένας σπουδαίος στίχος. Αν ψάξετε στο Google τη φράση “this bloody something” δε θα βρείτε ούτε ένα αποτέλεσμα! Μηδέν! ( 0 !!!) Τόσο απλό και τόσο ασυνήθιστο." [Τωρα αν ψαξετε θα βρειτε δυο...το δικο του και το δικο μου post:)]

PS4 Εχω κολλησει και με το Bloody Sth και με το Are u coming with us? Παλι απο το ιδιου post του blog Παρατηρησεις, το οποιο μας στελνει εδω...

Ενα μιση χρονο και να το αγνοωωωω??? Ωιμεεε χαμενος χρονος!

No comments: