A ticket to ride *

Κυριακη απογευμα. Ακομα δυο σαββατοκυριακα.

Την Παρασκευη ειχαμε παει να κανουμε την πρωτη ολοκληρωμενη προβα. Συνηθως μεχρι τωρα καναμε εξω στον κηπο, για να δοκιμαζουμε την σκηνικη παρουσια και να προβαρουμε τα λογια και μεσα σε μια αιθουσα για να βλεπουμε τα βιντεο που συνοδευουν την παρασταση και για να εχουμε και την μουσικη. Μεχρι τωρα οι προβες ηταν με κιθαρα και μπασο και προχθες για πρωτη φορα ειχαμε και ντραμερ.

Την πρωτη φορα καναμε την παρασταση σε....1ωρα και 40 λεπτα.
την δευτερη σε 38 και την τριτη σε 32. Κανονικα πρεπει να ειναι 30 λεπτα οποτε πιστευω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε. Πρωτη φορα ειμασταν με κοστουμια και ολα τα σκηνικα και φαινοταν τελειο. Εχω πει οτι ενας μαθητης κανει τον μαγο? Το ενα τρικ του ειναι κοψει με πριονι την Μισελ (μια συναδελφο). Φαινεται τελειο και πολυ πειστικο. Συγχαρητηρια στα παιδια απο το ξυλουργειο του κολλεγιου για το κουτι που φτιαξανε!

Ενα κωμικοτραγικο γεγονος...Πηγε ενας μαθητης και ειπε σε μια συναδελφο ενω ειχαμε διαλειμμα "Που ειναι τα μπισκοτα για τον καφε και το τσαι??...ρωτησε ο Τζιμ". Ο Τζιμ ξεκινησε να δουλευει μια βδομαδα μετα απο μενα και το ειχα παρατηρησει και εγω σε training αλλα και αλλοι στο κολλεγιο οτι παντα προσπαθει να βρει φαγητο και παραπονιεται οτι δεν ειναι αρκετο, αν και παντα υπαρχει κατι αν χρειαστεις και ο σεφ στο κολλεγιο ειναι παντα ευγενικος να σε βοηθησει αν πεινας. Απο οσο ξερω δεν εχει μαθει ακομα οτι τον ΄καρφωσε΄ καταλαθος ο μαθητης αλλα μαλλον θα δεχτει επιπληξη απο βδομαδα.

Μετα απο την προβα και αφου φυγανε οι μαθητες ειπαμε να παμε για ενα pint. Πηγαμε 4μιση και φυγαμε 10 κατευθειαν για ινδικο. Οχι και ασχημα αν και τα παραπανω απο ενα pint και το καυτερα ινδικα με κατεστρεψαν. Δυσκολο ξυπνημα το Σαββατο.

Ο καιρος τις τελευταιες μερες δεν αλλαζει ιδιαιτερα. Καθημερινες ξυπνας με βροχη. Μεχρι να πας δουλεια εχει βγαλει ηλιο και κανει ζεστη. Περιπου 25 βαθμους. Αυτο κραταει μεχρι τις 6-7. Μετα συννεφιαζει και βρεχει παλι. Ολο το βραδυ εχει εναλλαγες καθαρου ουρανου και βροχης και μετα παλι...ξυπνημα με βροχη...

Σαββατοκυριακα εχει βροχη αλλα πιο συχνα απλα συννεφια. Καμια σχεση με τον καυσωνα της Ελλαδας. Παρολαυτα ο καιρος μου αρεσει απιστευτα για βολτες σε παρκα και περισσοτερα σε παραλιες, του Sunderland και σε περιοχες γυρω γυρω. Ετσι περασε το σαββατοκυριακο. Σημερα ειχε και shopping therapy να αρχισω να νοιωθω λιγο καλοκαιρι. Γυρνωντας σπιτι βρηκαμε σε ενα κεντρικο παρκο μια ορχηστρα κλασσικης μουσικης να παιζει τραγουδια των Beatles, ιδανικο διαλειμμα για να καθαρισουμε τις προμηθειες απο τα Greggs και...σπιτι!



* Το πρωτο κομματι που ακουγεται απο Beatles δεν καταλαβαινω ποιο ειναι σιγουρα οχι το A ticket to ride (αλλα αφου ειμαι σε mode διακοπων, στο τελος εινα σιγουρα το Lady Madonna.)


Καλη βδομαδα!!!!

No comments: