Παιχνιδακι

Πηρα αυτο το mail,
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ....!!!!

http://users.ntua.gr/ge01033/games/submachine.swf


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ 4 ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΓΚΡΙ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ. ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΡΥΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΡΥΠΤΗΣ. ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

Αν και μου πηρε καπου 15 λεπτα, δεν συνηθιζω να παιζω τετοια παιχνιδια γιατι δεν ειμαι καλος...και σιγουρα δεν το βρηκα επειδη εχω υψηλο δεικτη νοημοσυνης. Ειμαι αγχωμενος για την αυριανη παρασταση. Σημερα ολα φαινονταν να ειναι σκατα! Ολο λαθη. Μου δωσανε και ενα κομματι ακομα και ενω στα προηγουμενα κομματια ειμαστε 10-15 ατομα στη σκηνη, τωρα θα ειμαστε 3 και το 1 απο αυτα σε ενα κουτι μαγου το οποιο θα κοιτανε ολοι, ειμαι ο βοηθος που το μετακινει. Δεν με ΄κοβουνε΄ ευτυχως, αλλα το κουτι απο τις προβες ειναι ετοιμορροπο και η σκηνη εχει μια μικρη κλιση και ειναι δυσκολο να το κανω βολτες. Ουφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!

Το καλο ειναι οτι κανω οτι μπορω να μην την σκεφτομαι κατι που ειχε θεαματικα αποτελεσματα στο διαβασμα. Τελικα πρεπει να αγχωνομαι με κατι αλλο για να ξεαγχωνομαι με την πτυχιακη και να λειτουργω...Ακουω προτασεις!!!!!!:D

6 comments:

Σοφία said...

Εύχομαι καλή επιτυχία αύριο! Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά :-)

mamma said...

Ελπίζω όλα να πήγαν καλά:)

ΥΓ. Φοβερό παιχνίδι!

M said...

Περιμένω ενημέρωση για την παράσταση αν και είμαι σίγουρη ότι πήγατε καλά!

aeriko said...

Σοφια, mamma και m

σας ευχαριστω για τις ευχες που εδωσαν πραγματικα κουραγιο.

:):):)

DaNaH said...

Πολύ καλό το παιχνιδάκι και είναι ακριβώς το στυλ των παιχνιδιών που μου αρέσουν. Το έλυσα αρκετά εύκολα! :)

aeriko said...

alla paromoia, kalodexoumena danah:)