Διακοπες


Εχωωωωωωωωω ακομαααααα μεχρι τοτεεεεεε.....

Αλλα τουλαχιστον:

Εχω κλεισει εισητηρια για Ελλαδα και επιτελους χθεςγια τα μαγικα νησια...Δεν εχει πλοιο το μενου :( αλλα μετα απο 7 χρονια θα πατησω το ποδι μου σε νησι- ελληνικο! Αυτο που ειμαι τωρα δεν μετραει.

Εχω αρχιζει και κλεινω ραντεβου για να δω κοσμο, κατι το οποιο μισω. Αυτο το προγραμματισμενο προγραμμα (η επαναληψη για να δειξει την ενοχληση ενοχληση) μου φερνει λιγο σε πολιτικο με τα εκατομμυρια κλεισμενα ραντεβου. Αλλα οι μερες ειναι λιγες και ο κοσμος πολυς. Ειμαι και διασημος τι να κανω:P Ευτυχως υπαρχει και δευτερος γυρος διακοπων τελος Αυγουστου, που θα ειναι αποκλειστικα για λιγα ατομα.

Εχω τοσο αναγκη τις διακοπες που χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα, αποτελεσμα να ξυπνησω 9 και 5 ( στις 9 δουλευα ). Το μενου ειχε διαφορους εφιαλτες το βραδυ. Ενας απο αυτους ηταν οτι πηγα διακοπες αλλα ΔΕΝ καταφερα να μπω στην θαλασσα. Ξυπνησα μουσκεμα στον ιδρωτα.

22 μερες ακομα!

Και οπως ειχα γραψει περυσι:

The greek sun made you lovely
but attacked me with its rays.
I fell asleep and burned so badly
I could barely move for the first few days.

4 comments:

Σοφία said...

Όχι ότι τις μετράς, ε; Άντε, πλησιάζει ο καιρός. Τι είναι 3 βδομαδούλες; Τίποτα δεν είναι!

romfea said...

Ααααχ! Διακοπές! Αααχ και πάλι ααααχ!

Μαριλένα said...

Κοίτα που γκρινιάζει! Μας έχωσε στο καρνέ με τα χίλια ζόρια, αφού μιλήσαμε με ιδιαιτέρες και παραϊδιαιτέρες και όμως γκρινιάζει-γκρινιάζει!

aeriko said...

σοφία Ειπαμε 22 μερες...οχι τρεις βδομαδες!!! Δεν θελω να ζορισω το μυαλο μου και δεν χρησιμοποιω ακομα λεπτα και ωρες:)

romfea Αχχχχ δεν λες τιποτα...Ποτε με το καλο εσυ? Υποθετω πλησιαζουν οι μερες!

μαριλένα Γιατι να μην γκρινιαξω? Οταν διαβαζω καθε δευτερα πρωι για παραλιες δεν με αφηνετε...αλλα εδω ειναι δικο μου καταστημα!!!
Οσο για το καρνε και την γραμματειακη υποστηριξη, σορρυ αλλα ειπαμε, ειμαι διασημος:D

Υποσχομαι ομως αυτογραφο!!!