Playground Love



Κατι τετοια ειδα χθες και χαζεψα...ξεχασα Βebe αν και το siempre me quedara μενει στο μυαλο και...αν βασικα δεν χαζεψα, ερωτευτηκα. Την ερωτευτικα, εγω και οταν πηγαμε στο μπαρ το ιδιο μου ειπε και η Βικυ, "πρωτη φορα που ερωτευτηκα γυναικα". Ο Χαρολντ να εχει μεινει με ανοιχτο το στομα και να του το κλεινουμε. Τα δικα μου ματια να δακρυζουν απο χαρα, η Βικυ να κλαει και ο Χαρολντ με ανοιχτο το στομα παλι. Ενας μικροσκοπικος χωρος, το μικρο θεατρακι του Sage, δεν φαινοτανε να ειμασταν πανω απο 100 ατομα, με πολλους στους 2 οροφους που περικυκλωνανε τον χωρο σαν βεραντουλες. Ετσι οπως ημουνα στα 3-4 μετρα ηταν σαν να επαιζε μονο για μενα. Με το ζορι τρεχωντας βγηκαμε εξω στο μπαρ για να παρουμε ακομα ενα πιντ, δεν ηθελα να χασω ουτε δευτερολεπτο.

Τελεια ορχηστρα, τελειος ηχος, τελεια συναυλια, συναισθηματα να ξεχειλιζουν.

Καμερα δεν ειχε αυτη την φορα, δεν ηθελα να χασω ουτε μια στιγμη, το ειπα. Αν σκασουν βιντεακι στο youtube θα βαλω ομως.

Σας ευχαριστουμε κυριε και κυρια Green.

7 comments:

aeriko said...

Ποιος ειναι ο κυριος και η κυρια Green?

Οταν πηρα τα εισητηρια ταχυδρομικα, μεσα στο φακελο βρηκα το δικο μου και δυο ακομα, με παραληπτη την κυρια Green. Ετσι ηρθαν μαζι μου ο Χαουαρντ (που τον φωναζω ομως Χαρολντ) και η Βικυ.

M said...

Καλέ γιατί τον ξαναβάφτισες τον άνθρωπο;!

aeriko said...

Καλα ρε!!!!!

Απο ολο το ποστ, εσενα αυτο ηταν το σχολιο σου?

Γιατι γενικως αλλαζουμε ονοματα στην δουλεια. Δεν τον φωναζω μονο εγω ετσι...

M said...

:ο)

Βασικά άλλο σχόλιο ήθελα να γράψω αρχικά αλλά είδα το δικό σου σχόλιο και το ξέχασα. (Όχι ότι δεν υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες να το ξεχάσω ούτως ή άλλως.)

mierdito said...

Οκ ... το δεχομαι!

Αλλα ουτε τωρα το θυμασαι? :)

M said...

Χρυσόψαρο, παιδί μου, άστα να πάνε!

Μου αρέσει που κορόιδευα το ορίτζιναλ χρυσόψαρο, τον UncleScrooge. Εκτός αν την αμνησία μου την κόλλησε αυτός. :ο)

aeriko said...

Στιψε στιψε κατι θα βγει...

Αστα, και γω τον θειο και μενα σκεφτηκα προχθες. Το ποστ μου για την μνημη μου που ειδα σε ενα απο τα λινκ στο προηγουμενο ποστ.