Στρουθοκαμηλισμος


Έχοντας παρει σχεδον την αποφαση οτι ο Σεπτεμβρης θα με βρει στην Ελλαδα και μην ρωτησει κανεις "μονιμα?". Εχω ξεχασει τι σημαινει αυτο. Γυρνωντας στην Αθηνα για να μεινω μετα απο 19 χρονια και με πιανει μια βαθυτατη συγκινηση και αηδια, δεν την μπορω την Αθηνα για μεγαλο διαστημα αλλα δεν θελω να αναλυσω αυτο.

Ειμαι στην φαση, νεος με ασχετες σπουδες αλλα ασχολουμενος χρονια με αυτισμο και ερωτευμενος με το δοαταπ (μηπως μου κατσει επιτελους να αναγνωριστει κανα πτυχιο) ερχεται στην Ελλαδα, αφηνωντας μια δουλεια που μου αρεσει τοσο πολυ που αυτη την βδομαδα που εχω αδεια θελω να αρχισουμε παλι και να παω στην φανταστικη χωρα με τις φανταστικες πληρωμες (γιατι πληρωνεσαι οποτε να ναι) και τον φανταστικο κοσμο. Οχι οτι δεν θα το κανα καποια στιγμη, ετσι και αλλιως ελπιζω οτι θα βαλω ενα κοκκο σκονης στο οικοδομημα ειδικης αγωγης στην Ελλαδα να παει καλυτερα.

Στρουθοκαμηλισμος???? Ναι γιατι αποφευγω να περασω απο Μαριλενα, Μαρια, Gasbird, και τους φρεσκους σε μενα MiKy, Emma, Ιωαννα να διαβασω τι γινεται στην Ελλαδα. Ειδικα της Εmma's ειναι μαχαιρια. Εξηγει τα παντα, ακομα και αυτα που εμεις θεωρουμε στην Ελλαδα αυτονοητα και σε κανει να σκεφτεσαι. Ειναι και στα αγγλικα και τα διαβαζω καλυτερα. Ποναει... αλλα (θα) μ'αρεσει, οπως μου αρεσει να γκρινιαζω. Ας ειναι καλα το κουραγιο που παιρνω απο Μαριλενα κλπ κλπ.

4 comments:

KitsosMitsos said...

Έλα να γίνουμε πολλοί οι Λαρισαίοι!
Ό,τι καλύτερο για σένα, φίλτατε...
Καλησπέρα

aeriko said...

Ναι!!! και να πηγαινουμε στο γηπεδο!!! :-)

mae said...

bufff


είμαι στην ίδια φάση.

όχι στην ίδια, αλλά σε ανάλογη.


κουράγιο, σε όλους μας.


btw πολύ ωραίο μπλογκ και πολύ ωραιο πλεύλιστ

aeriko said...

περαστικα και στους δυο μας τοτε.

Ευχαριστω για τα καλα λογια!

και νομιζω οτι εχω αφησει καλα λογια για τις μουσικες σου στο προηγουμενο blog!!!!! (αλλιως μονο το ειχα σκεφτει οποτε το λεω τωρα!