Coffe and cigarettes...


Ειναι τελειο να ξυπναω Κυριακη πρωι και ενω ξερω οτι θα τελειωσει με αυτην το Σαββατοκυριακο να ειναι υπεροχη. Στο περιπτερο για κυριακατικες εφημεριδες, καφες με καλη παρεα και απο τις λιγες, ελαχιστες φορες που θελω να κανω ενα τσιγαρο για την παρεα και ειναι υπεροχο. Διαβασμα και η μερα γινεται ακομα καλυτερη με επικοινωνια με φιλους που εχεις καιρο να ακουσεις (απο Ισπανια), αλλους που ακους συχνα αλλα σου λειπουν (τριαδα στην Ολλανδια), μια χαμενη φιλη καπου στην Ελλαδα, που τουλαχιστον ξερω πλεον οτι ειναι σχετικα καλη και εχω να περιμενω ενα μαιλ με πολλα νεα...

Βολτα στην γειτονια για μερικες φωτογραφιες, καφεδακι στο σπιτι και η απολαυση του να φτιαχνεις καφε για καποιον αλλο στον χωρο σου.

Δυσκολη βδομαδα που θα εχει πλεον 12 ωρα στην δουλεια μεχρι τα Χριστουγεννα και με μερες που δεν ξερω τι θα φερουν...σημαδια απο την προηγουμενη υπαρχουν ακομη, ενα κομματι που ειναι ακομα numb μαζι με ενα σκισιμο απο δαγκωμα που μαλλον δεν θα φυγει ποτε. Με την επιγνωση οτι την επομενη φορα θα μου χαμογελασουν και παλι ολοι αφου πρωτα θα με εχουν βρισει που δεν προσεχα.



Μερες που αξιζουν γιατι ξερεις οτι θα εχουν ενα ποτο,τσιγαρο ή/και καφε με φιλους και μια αγκαλια τους να ζεστανει...

Μελαγχοχαρουμενο ποστ αλλα ετσι θα ειναι μαλλον τα επομενα...ερχονται Χριστουγεννα και παρολο οτι πλεον ειναι Ελλαδα τα περιμενω απιστευτα. Περιμενω να ερθουν οι ανθρωποι μου απο τα ξενα περισσοτερο απο οτι περιμενα εμενα να γυρισω... Ισως και να νοιωθω οτι γυρναω και γω μαζι τους...

2 comments:

butterfly said...

Αυτές οι Κυριακές είναι υπέροχες, και χαίρομαι πολύ που τις απολαμβάνεις. Είναι απο τα πιο ωραία πράγματα της ζωής, οι Κυριακάτικες εφημερίδες, το να μην έχεις να κάνεις τίποτα, τα τηλέφωνα με φίλους.

Και θα στρώσεις στην Ελλάδα, είμαι σίγουρη! :)

aeriko said...

Ειναι οντως υπεροχες...Αν και σημερα ενοιωσα την αλλη οψη...και εκτιμησα περισσοτερο την προηγουμενη.

Αυτη τις καθολου επικοινωνιας. Το κινητο ξεχασμενο σε ενα αλλο σπιτι και το ιντερνετ κομμενο μεχρι πριν απο λιγο...Τελειως μονος...μελαγχολικοτατα!