Με αρεσει


Με αρεσει:

... να κοιταω με αυτα τα στρογγυλα ματακια:)
...που σημερα ηταν η πιο ζεστη μερα μεχρι τωρα και ειχε 23 βαθμους, δεν φαινεται πολυ αλλα μεσα σε καποιες ταξεις ειχε 32!!! Ζητησαμε και θα μας βαλουνε αρκουδισιον! Πηρα και λιγο κοκκινο χρωματακι:)

...που σημερα αρχισαμε το θεατρικο μας! Σε ενα μηνα εχουμε την αποφοιτηση των 3ετων και εκτος απο το τελετουργικο, πρεπει καθε τμημα του κολλεγιου (ή καθε κολλεγιο τελοσπαντων) να παρουσιασει ενα μικρο θεατρικο 30 λεπτων. Το δικο μας θα λεγεται Help! Staff are missing. Η ιστορια του εργου ειναι οτι την μερα του half-term (θεωρητικα πριν 2 βδομαδες) ενω το προσωπικο ειναι ετοιμο να φυγει για διακοπες, εχουμε ανακοινωση απο τα κεντρικα οτι πρεπει να παμε για το half-term στο Εβερεστ για βελτιωσουμε την δυναμικη της ομαδας. Εκει περα ο καιρος ειναι απαισιος και τελικα αποκλειομαστε. Το θεατρικο συνεχιζεται με τους μαθητες να επιστρεφουν σε ενα αδειο κολλεγιο μετα τις διακοπες και πανικοβλητοι ανακαλυπτουν οτι πρεπει να ετοιμασουν κατι για την αποφοιτηση μονοι τους γιατι εμεις θα γυρισουμε μετα απο 5 βδομαδες. Θα παιξω για πρωτη φορα θεατρο (οσο θεατρο ειναι, αλλα δεν θα μπορουσα να το κανω γενικα. Σκεφτομαι οτι το κανω για τους μαθητες. Επιπλεον θα μπορεσω να τραγουδησω κιολας.....μωρο μου φαλτσοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!). Το ακομα καλυτερο ειναι οτι εγω και αλλα δυο συναδελφοι θα παμε καποια στιγμη οταν χαλασει παλι ο καιρος να τραβηξουμε βιντεακι, οτι ειμαστε στο Εβερεστ, να στησουμε σκηνες, να μαγειρεψουμε σε καραβανες κλπ κλπ...:):):):) Γελιο θα εχει!!!!!!

...τριτο και καλυτεροτερο...που σημερα ειχα ζητησει απο τους συναδελφους που ειναι στην κηπουρικη...να φυτεψουμε καποια λουλουδια που να ψηλωνουν αρκετα, ωστε να τα χρησιμοποιησω με καποιους μαθητες για να μαθουν να μετρανε και να μετατρεπουν απο εκατοστα σε μετρα κλπ, και για τα ποσοστα (ποσο μεγαλωσε ποσοστιαια μεσα στην βδομαδα κλπ). Καποιος τους ειπε οτι μου αρεσουν τα ηλιολουλουδα οποτε σημερα που βοηθουσα στην κηπουρικη με τα πανεμορφα χερακια μου φυτεψα 30!!!!!! Σε 3 βδομαδες περιπου θα εχουν φτασει 2 μετρα μου ειπανε. Εννοειτε οτι θα ενημερωνω για την εξελιξη τους.....:)

No comments: