Ενα 24ωρο διαφορετικο

Την Παρασκευη ξεκινησαμε με ακομα μια προβα για την αποφοιτηση. Παμε πολυ καλα πλεον, αλλα το αγχος εχει κυριεψει τους περισσοτερους απο το προσωπικο. Ευτυχως ο σκηνοθετης-σεναριογραφος-μουσικος-συνθετης δηλαδη ο ανθρωπος ορχηστρα δεν διακρινεται για την πλουσια κομη του.

Αυτη την Παρασκευη θα εχουμε την τελικη προβα σε μια εκκλησια για να εχουμε χωρο να στησουμε τα σκηνικα και την ορχηστρα. Το θεατρο ειναι στο Newcastle και δεν ειναι ευκολο να τα πηγαινοφερνουμε. Η παρασταση ειναι την αλλη Τεταρτη. Ανυπομονω!!!! και μετα Παρασκευη μας φευγουνε οι μαθητες:D:D:D

Πισω στην Παρασκευη...Το απογευμα προσπαθουσαμε να βρουμε μαζι με την μπαντα ενα τροπο να τελειωσουμε την παρασταση. Με ενα medley απο School's out - Alice Cooper, Black Night & Smoke on the Water - Deep Purple, Let Me Entertain You - Robbie Williams, Aint No Mountain High Enough - Marvin Gaye. Με αυτη την μουσικη, νομιζω οτι θα σκισουμε απεναντι στα αλλα δυο θεατρικα, εχουμε και live τραγουδι και μουσικη + ακομα αν και εχουμε τους μαθητες που χρειαζονται την μεγαλυτερη βοηθεια, εχουμε την παρασταση με τους μαθητες να ειναι οι πιο ανεξαρτητοι απο ολους. Στο μεγαλυτερο μερος της ειναι μονοι τους στην σκηνη και εχουμε καταφερει να αλληλοβοηθιουνται αρκετα σε οτι κανουν. Μεσα-εξω απο την σκηνη, θεσεις στην σκηνη κλπ.

Πισω στην Παρασκευη...Μετα φυγαμε για ενα παραθαλασσιο χωριο, South Shields, ειναι στις εκβολες του ποταμου Tyne που περναει απο το Newcaslte. Η παραλια μπροστα στην pub που πηγαμε ηταν τεραστια. Οι φωτογραφιες που εχω τραβηξει ειναι με το κινητο, οποτε δεν ειναι οι καλυτερες, αλλα ειναι τραβηγμενες στις δεκα παρα τεταρτο και ειναι ακομα μερα. Ολη η διαδρομη ηταν φανταστικη παραλιακα και με το καλο να παρω το ποδηλατο να αρχισω τις βολτες.





Καποια απο τα παιδια που ηταν στην μπαντα στις προβες του θεατρικου εχουν μια μπαντα που εχω ξανα αναφερει και ειχανε live. Ηρθαν και καποιοι ακομα συναδελφοι και μπορω να πω οτι γιναμε λιγο ντιρλα αλλα περασαμε τελεια. Το βραδυ μας να κοιμομαστε στα αυτοκινητα και ξημερωμα πηγαμε στο Lake District να γυρισουμε τις σκηνες απο το θεατρικο που το προσωπικο εχει αποκλειστει στο Everest. Προβληματιζομασταν για το πως θα προσποιηθουμε οτι μας περνει ο αερας και πεφτουμε απο την πλαγια...αλλα ειμασταν τοσο ζαλισμενοι που βγηκε υπεροχα. Δυστυχως μεσημερι σαββατου ειχαμε γυρισει πισω αλλα ολη η μερα ηταν απιστευτη.

No comments: