Tindersticks

Μολις ανακαλυψα οτι οι Tindersticks, ετοιμαζουν καινουργιο cd!!!!!!

Δεν εχουν κυκλοφορησει καινουργιο cd τα τελευταια πεντε χρονια ενω ο τραγουδιστης τους Stuart Staples εχει βγαλει στο ενδιαμεσο δυο προσωπικα cd και ακομα ενα με διασκευες παιδικων τραγουδιων. Ετσι υπηρχε η φημη οτι διαλυθηκανε.

Ειναι το συγκροτημα που εχω δει περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο (νομιζω εχω παει σε 7-8 live τους και καποια απο αυτα συνεχομενες μερες), εχω τα περισσοτερα cd τους (και νομιζω τα περισσοτερα cd απο οποιοδηποτε αλλο συγκροτημα) και τους ακουω συνεχεια εδω και 13 χρονια που τους εμαθα. Ο Staples στα live ειναι απαιχτος και νομιζω θα μπορουσα να τον ακουω να τραγουδαει με τις ωρες. Δεν μπορω να χαρακτηρισω την μαγεια που εχει στα live του και αντι για αυτο δινω δυο βιντεακια τους. Το Tiny Tears αλλα βασικα καλυτερο ολων το Jism , σε μια πολυ αντιπροσωπευτικη του εκτελεση και βαζω στο player το Piano Song που ακολουθει το Jism στο cd τους.

Στην σελιδα τους στο myspace μπορει να κατεβασει καποιος το πρωτο single απο το καινουργιο cd. To τραγουδι λεγεται "The Flicker of a little girl" και το cd που θα κυκλοφορησει 28 Απριλιου "The Hungry Saw".

Αχχχ αντε να βγαλουν και το προγραμμα για τις συναυλιες τους:)

No comments: