Αναμνησεις κ μικρες περιπλανησεις

Alexandros Perros And The Lone Stars - Already Gone - 01 - Swan Lake.mp3
Αυτες τις μερες θυμηθυκα μια ιστορια.

Ηταν σε ενα σπιτι μια παρεα. Μια παρεα που θυμιζε αυτα ανεκδοτα των παιδικων μας χρονων. Ηταν ενας Γερμανος, ενας Γαλλος και ενας Ποντιος (ή ενας Ελληνας), ετσι δεν τα λεγαμε?

Πισω στην παρεα μας. Εκεινη η παρεα εμενε σε ενα σπιτι με 4 υπνοδωματια αλλα ως δια μαγειας εμεναν οι: Κate μια Αγγλιδα, η Judy μια σκωτσεζα, ποτε ποτε ο Χ ενας σκωτσεζος, δυο ινδοι ο μικρος και ο μεγαλος Rohit, o Kenny (μαλαισιανος) και ο Μητσος - ο ελληνας της παρεας. Δηλαδη 7 παιδια στην παρεα. Ο ελληνας ως ο τυχερος της παρεας ειχε αγκαλιασει τον καναπε αφου ειχε προταθει ως συνδεσμος της παρεας (ή η Κατινα). Δυσκολη αποστολη! Ως παντα ο Μητσος εψαχνε σπιτι και δουλεια, και οπως ειπα ειχε και την δουλεια στο σπιτι.

Οσο καλη παρεα ηταν, τοσο μπαχαλο ηταν το σπιτι τους.
Σερβιετες να κανουν βολτες στο μπανιο διπλα σε χαρτια τουαλετας. Τουφες μαλλιων να κανουν βολτες απο δωματιο σε δωματιο και τα απλυτα πιατα ενος ξενοδοχειου στην κουζινα μας. Αποστολη του ηταν η ειρηνευτικη λυση σε καθε διενεξη μεταξυ των φιλων ως μεγαλυτερος.

Αλλα ξεφυγα.....

Το οτι κοιμομοτανε στο σαλονι τον βοηθουσε στο να ειναι η Κατινα της παρεας. Ξυπνημα μαζι με την Κate στις 6μιση. Συζητηση για την προηγουμενη μερα με τον πρωτο καφε και στις 7 παλι υπνος. 7μιση με 8παρα η καθοδος της Judy και παλι τα νεα σε 5 λεπτα και υπνος. Καπου εκει ξεπηδουσε και ο Χ αν ηταν στο σπιτι. Εκτος αν ξυπνουσε μεσημερι. Απο 9 ως τις 12 ξυπνουσαν και τα Rohitακια με τον Kenny και μαζι και μενα. Αναλογα με το τι ωρα δουλευαν ή τι ειχανε να κανουν. Εκει πινοντας τον δευτερο καφε σχεδιαζαμε τα απογευματινα και βραδινα πλανα. Συνηθως γραμμη εκινησης το Native State. Συζητουσαμε τα νεα του σπιτιου και για την ευρεση δουλειας και σπιτιου του Μητσου.

Αυτη η ωραια συγκατοικηση εληξε μια μερα ξαφνικα απο την εφοδο του ιδιοκτητη, ο μητσος βρεθηκε με τα πραγματα στο δρομο. Αλλα με δουλεια ευτυχως πλεον, ωστε να βαλει τα πραγματα του εκει μεχρι να βρει σπιτι και για μερικες μερες συνεχισε τις περιπλανησεις του περιμενωντας το βραδυ να δει που θα βρει να κοιμηθει. Οπως παλι σχεδον

No comments: