Voltoula



Την Κυριακη πηγα μια μικρηηηηηηη βολτα Θεσσαλονικη και μια μεγαλη βολτα στην Κατερινη. Η βολτα στην Θεσσαλονικη ηταν του (γνωστου) στυλ παμε περπαταμε χαλαρωνουμε και φευγουμε...και στην Κατερινη, κοινωνικου τουρισμου. Μια φιλη που μενει πλεον μονιμα Ροδο και ειχε ερθει να δει τους δικους της. Δεν ξερω αλλα γιατι μου φαινεται οτι ο κοσμος οταν "σοβαρευει" αλλαζει? Η βολτα στην Κατερινη ηταν και μια καλη υπενθυμιση του ποσο διαφορετικος ειναι ο κοσμος. Σε σχεση με τους ανθρωπους που ξερω, κανω παρεα ή επικοινωνω σε συνεχη βαση. Ειναι ο κοσμος παραξενος ή εγω? Η' απλα αλλος κοσμος...Καπου ειχα διαβασει και ενα σχετικο post αλλα δεν το βρισκω λες και εξαφανιστηκε...

Το "σοβαρευει" μπαινει στα αυτακια γιατι το εννοω οταν ο αλλος μπαινει σε κατασταση ετοιμασιας για γαμο...σοβαρη σχεση κλπ... Ισως στην συγκεκριμενη περιπτωση να ηταν και μια φαση (που) περναω και εγω μην το κανουμε θεμα.



Στην Θεσσαλονικη πηγα πρωτη φορα στο Allosmondo που εχει την πιο τελεια λεμοναδα (ω ναιιι απο λεμονια με μελι και κανελλα). Α Π Λ Α Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! ! ! ! ! ! Φυσικα ειναι ενα γαματο μαγαζακι ετσι και αλλιως, κοντα στην παραλια διπλα στο residents και με ωραια μουσικουλα, αν και δεν ειχε dj οσο ημουνα.

No comments: