Πεταμε στην Ελλαδα!!!!!

Τοσα χρονια ακουγα και ελεγα για την Ολυμπιακη. Οτι εχει καθυστερησεις, οτι το προσωπικο ειναι καποιες φορες αγενες, οτι προβληματα οργανωσης, οτι...οτι... Ε και?

Καποιες φορες, καποια απο αυτα ειναι χρησιμα...

Χθες το βραδυ ταξιδεψα για Ελλαδα για λιγες μερες. Ξεκινησα με το λεωφορειο για Λονδινο και το αεροδρομιο με αλλες 2 φιλες μου που πετουσαμε μαζι και θα φταναμε κανονικα για την πτηση μας. Ενα ατυχημα στο δρομο για το αεροδρομιο μας αναγκασε να μεινουμε ακινητοποιημενοι στο δρομο για 2 ωρες. Ενω οπως μαθαμε δεν ηταν σοβαρο ατυχημα, εκλεισε ο δρομος 3+3 λωριδες με διαχωριστικη νυσιδα με αποτελεσμα μποτιλιαρισμα χιλιομετρων και απιστευτη καθυστερηση ακομα και οταν ξεκινησαμε να κινουμαστε.

Και καπου εδω μπαινει η Ολυμπιακη. Δεν ξερω γιατι ξεκινησε με μια ωρα καθυστερηση απο Αθηνα και τελικα πεταξαμε με 2 ωρες καθυστερηση για Αθηνα αλλα μονο ετσι θα μπορουσαμε να προλαβουμε την πτηση μας, με την κινηση που υπαρχει αφου κλεινουν τα πανεπιστημια και τουριστες πανε να απολαυσουν τα καμμενα βουνα της Ελλαδας, θα ηταν δυσκολο να πεταξουμε αμεσα. Η πτηση μας ηταν overbooked.

Εδω στο νοτο της ευρωπης εχει ζεστη και δεν μπορω αλλο να ιδρωνω...Ουφ!!!!!

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

No comments: