Τεταρτη βραδυ, νοιωθω οτι ειναι Παρασκευη ή Σαββατο απο την κουραση, αλλα αυτο θα σημαινε οτι την επομενη θα μπορουσα να ξυπνησω αργα.
Αλλα δυστυχως δεν γινεται.

Το Σαββατοκυριακο περασε με σεμιναριο για την επικοινωνια που εγινε απο τους Νορβηγους συνεργατες. Αυτες τις μερες ειναι το πρακτικο. Ειδα και μετα απο χρονια ενα παιδι που ηξερα απο τις κατασκηνωσεις και δουλευει στο παραρτημα του Βολου. Ωραιες τυχαιες αναμνησεις.
Μεσα στα 2 οχταωρα του ΣΚ, τα 4 10ωρα τις προηγουμενης βδομαδας, την συναυλια των Gotan Project την προηγουμενη Δευτερα κατευθειαν απο Λαρισα. Το απεραντο περπατημα πριν και μετα την συναυλια με την Μαριαλενα, τις συζητησεις μας και τις φωτογραφιες μας.
Την μεταμεσονυχτια επισκεψη της την Τριτη.

Το ξενυχτι το Σαββατο το βραδυ με πολλες μπυρες και ρακι στην Ψυρρα. 6μιση ωρες συζητησης...

Ακομα μια φορα απεδειξα στον ευατο μου την ικανοτητα και τυχη να κρινω σωστα ανθρωπους. Ενας ανθρωπος που τις μερες μας στην Ολλανδια (βλεπε προηγουμενο ποστ) μου ειχε σπασει τα νευρα...αποδειχτηκε απιστευτη φιλη σε stand by me mode...Οπως ειπε η ιδια ειμαι ο πρωτος που ειδε κατι εκτος απο την εξωτερικη φανταστικη ομορφια. 2 σχολια που γινανε πριν 3 χρονια πριν 4 μερες βγηκαν αληθινα.

5 μερες και μετακομιζω...επιτελους σπιτι μου...Cant wait...

Στ'αυτακια...
Zoe - Sunshine on rainy day... Τοσο ταιριαστο σημερα.

Απο τον Σεπτεμβριο του '91, οταν αυτη η φιλη μαθαινε να μπουσουλαει... :-p

2 comments:

Μαριαλένα said...

Σπάσιμο νεύρων νον-στοπ...αλλά ρε γαμώτο, έχεις κλείσει το κινητό! Είσαι κοκοκο...χιχι, χα και χο! :p

aeriko said...

Τελικα οπως ειπα δεν ειναι για σενα...

Αλλα θα μπορουσε...ειχε μεσα Ολλανδια και εξωτερικη ομορφια αλλα δεν ειχε εσωτερικη αναζητηση βλακειας.

υγ και το προηγουμενο ποστ ηταν η συναντηση που φωναζα...θεε μου και οι αλλοι αλλαχ! ενω πηδουσαμε απο το αεροπλανο... (δικια σου ατακα ηταν αυτη!)