Βολτα στην Αθηνα

Πρωινο 25ης, με βαρυ κεφαλι απο το προηγουμενο βραδυ και καταναλωση ρακομελων με συναδελφους και φιλους. Δεν ειχα και πολυ ορεξη λογου πονοκεφαλου. Αρκετα πραγματα να γινουν για την δουλεια και το τηλεφωνο να χτυπαει για χρονια πολλα απο τις 10. Προσχεδιο στην μερα, χαλαρωση στο σπιτι και καμμια μπυρα το βραδυ.

Στις 11 τηλεφωνο απο ενα φιλο για ευχες. Ειχαμε να βρεθουμε καπου 10 χρονια, Ιταλια ο ενας και Βρεττανια ο αλλος. Βρεθηκαμε πριν εναμιση χρονο για ενα ποτο και εκτοτε απο τον Σεπτεμβριο το παλευαμε.

"Θα ειμαι κεντρο σημερα, να βγαλω φωτογραφιες για ενα βιντεο που πρεπει να φτιαξω."
Χωρις να προλαβει να ρωτησει αν δεχομαι να του κανω παρεα, κανω μπανιο και ερχομαι να σε βρω...

Η βολτα ξεκινησε απο την κορυφη της Λυκαβηττου κατεβαινωντας την, και μετα την Αμερικης. Στην παλια Βουλη (ιστορικο μουσειου - Αγαλμα Κολοκοτρωνη), πλατεια Καρυτση, αξιζει στην πισω μερια της εκκλησιας ενα μικρο εκκλησακι που ειναι πολυ παλιο και οι εικονες στο πλαι εχουν ξεβαψει. Χαμενοι στα στενα, που ειναι ερημα, διασχίζοντας καθετα την Ερμου με ενα συννεφο φασαριας και μουσικης και ξανα χαμενοι στα στενα για να βγουμε στην Πλακα.

Περνωντας το Γιασεμι που ειχαμε καθησει το προηγουμενο βραδυ, και σταση για καφε στο πρωτο καφε που βρισκουμε με ηλιο και σταση για 2ωρο να παρουμε μια δοση φωτοσυνθεσης.

Συνεχεια της βολτας στην Αρχαια αγορα και γυρω γυρω απο την Ακροπολη. Σταση για τσιγαρο και λιγο ηλιο ακομα. Η επιστροφη στο σπιτι επισης με τα ποδια. Μοναστηρακι, Ερμου, Συνταγμα, Πανεπιστημιο, ανοδος απο την Μπενακη, χαμενος στα μικρα στενα των Εξαρχειων, Λεωφορος Αλεξανδρας και μετα απο μια 6ωρη βολτα με περπατημα και ηρεμια στο σπιτι...

:) :) :) :)

υγ το κακο ειναι οτι η φωτογραφικη ειναι για service και δεν εχω να μοιραστω κατι... :(

No comments: