That's Entertainment


Το αερικο προβληματιζει και προβληματιζεται...

Ξεκινησε τοτε. Εχω μπει σε μια διαδικασια παλης. Οχι ελληνορωμαικης. Κατι σε Δον Κιχωτη φερνω. Φοραω την πανοπλια και ορμαω. Σε φοβους που σερνω για χρονια και αγχοι. Συνυθως παραληρουσα. Εω αρχισει και παλευω τις τελευταιες μερες. Με διαφορους τροπους. Σκορ 4, τριλιζα, σκακι, μαξιλαροπολεμο, τεστ γνωσεων... Θεμα ψυχολογιας ειναι για να μαχηθεις. Δεν σημαινει οτι κερδιζεις παντα αλλα σημασια εχει αγωνιζεσαι.

Μιλαω με μια παλια φιλη τις τελευταιες μερες και μου περιγραφει ποσο εχω αλλαξει και πως. Ειναι πραγματα που δεν τα καταλαβανεις μονος σου. Αλλαζεις μαζι τους. Το ιδιο ειναι που σκεφτομαστε φιλους απο το σχολειο. Οταν ειμαστε μαζι νοιωθουμε 15 και συμπεριφερομαστε σαν 15. Κι ας εχουν καποιοι παιδια ή υπευθυνες θεσεις σε εταιριες. 

Πως καταλαβαινω εγω οτι εχω αλλαξει? Χθες ηπια στον Paul Weller 7-8 pint και ειμαι χαλια. Γονατα ..Μεση...κεφαλι...Ισχιαλγια και πονοκεφαλος. Οτι χειροτερο... Γερασα, δεν ημουν ετσι παλια.

Πως ηταν χθες? Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! ! Σχεδον...Δεν επαιξε το Sunflower...Μπουχουχου :-(

Support ηταν οι The Rifles, καθολου ασχημοι. Αν μπειτε και στο myspace θα τους ακουσετε...αρκετα δυνατοι...Ηταν και η ευκαιρια μας να πιουμε οτι προλαβουμε γιατι μετα στον Weller ειχε χοροπηδηχτο. Λιγο μπυρα λιγο ουισκι...χαλια το αερικο...αλλα καταχαζοχαρομενο...Ειχα καιρο να παω σε συναυλια τελικα, ή ετσι ενοιωθα. Η συναυλια ηταν στην Metro Arena στο Newcastle, νομιζω οτι χρησιμοποιειτε και για αγωνες χοκευ. Μεγαλος χωρος υποδοχης. Με πολλα stands για μπυρες και αναψυκτικα, φαγητο και αναμνηστικα. Μολις θυμηθυκα οτι πηρα μπλουζα...... :-S Μετα βγηκες ο Paul.. Εγω μια ζαλαδα για το τι εγινε. Αλλα ακουσα αυτο, That's Entertainment... Δεν φανταζομουνα οτι θα το ακουγα ποτε λαιβ και σιγουρα οχι απο τον τραγουδιστη τους (The Jam).

Μου ηρθανε στο μυαλο διαφορα αλλα τραγουδια εκεινης της εποχης μου. Οταν αρχισα να ακουω μουσικουλα. Specials, 

Who και το Quadrophenia (μπηκε στην λιστα το dvd και το soundtrack), Undertones Buzzcocks

That's Entertainment λοιπον...

3 comments:

M said...

Ναι, αλλά εσύ δεν έχεις ακούσει την ελληνική διασκευή του You Do Something To Me από τα Δύο Τρελά Αγόρια. Τι να κλ@σει ο Weller μπροστά τους! (Είπε η Μ. γιατί έχει λυσσάξει από τη ζήλεια)

Anonymous said...

Pints ξε-pints, μια χαρά πέρασες. Κι άσε το hangover για την επόμενη μέρα!!!

mierdito said...

@m
Δυο Τρελα Αγορια? Αν ηταν κοριτσια να σκεφτομουνα οτι θα φαλτσαρες εσυ!!!!Τωρα δεν εχω ιδεα.

@uncle scrooge
To κακο με τα hangover ειναι οτι ειναι καλο να παιρνεις ενα deponaki η κατι πριν κοιμηθεις αλλα π α ν τ α το θυμαμαι το πρωι μετα!