oo λυσεις και 0 λυσεις

Οσες μερες ημουνα Εξετερ για τις διακοπες, ειχα απειρες συζητησεις. Ειδικη Αγωγη, δουλεια, Αγγλια, αυτισμος, κατασκηνωσεις, μαστερ και ολα αυτα σε διαφορους συνδιασμους μεταξυ τους.

Με βαλανε να σκεφτω την "λυση" σε ενα προβλημα. Το καλο με τα μαθηματικα και τις εξισωσεις ειναι οτι ειναι λυση το "δεν υπαρχει λυση". Δυστυχως το "υπαρχουν απειρες λυσεις" δεν βλεπω να ισχυει καπου. Τεσπα ειναι κακο να κανεις focus γιατι χανεις το δασος...βλεπωντας το δεντρο.

Οσο και να εγραψα για την "λυση" ημουνα τοσο στο τρεξιμο που δεν το εβγαλα εκτος πτυχιακης. Μονο τωρα στο βουνο το σκεφτηκα λιγακι. Τι σου κανει ο καθαρος αερας...

Μαριλενα αυτος ειναι και αλλος καφες ή μετα να το γυρισουμε σε φαγητο...

3 comments:

Μαριλένα said...

Εγώ ασυζητητί προτείνω φαγητό, αλλά επειδή εσχάτως έχω γίνει τόφαλος (sic) εσύ οφείλεις να πεις: "πιες καλύτερα έναν σκέτο ακόμα". Και να επιμείνεις.

KitsosMitsos said...

Πες τα για τον καθαρό αέρα!
Καλησπέρες

mierdito said...

@μαριλενα

και εγω για φαγητο, οποτε εκλεισε. Αν εχεις με την αυξηση να περνας περισσοτερη ωρα με τον Θοδωρη εξω. Ειναι η καλυτερη γυμναστικη.:)

Απο την αλλη, την προηγουμενη φορα εγω ειπα την ιστορια της ζωης μου, οποτε μπορεις να πινεις τον σκετο σου και γω να θυμαμαι τις πατροπαραδοτες γευσεις!!!!


@kitsosmitsos

Ετσι ετσι για τον αερα, εμεις παιδια της εξοχης και του καμπου τα εκτιμουμε:P