It's a perfect day for letting go


Νεα νεα....Μας εριξε ενα χιονακι την Κυριακη το ξημερωμα, αλλα το πρωι που ξυπνησα το ειχε ψηλολιωσει, η φωτογραφια ειναι το μεσημερι στο μεγαλο παρκο. Στο βαθος οτι εχει μεινει απο το χιονι σε ενα γηπεδο bowls.

Νεα απο την δουλεια...Πηγαμε στο βουνο και γυρισαμε. Οχι τοσο ομορφα οσο την προηγουμενη φορα, κυριως επειδη ηταν ανοιξη την προηγουμενη φορα και ειχε περισσοτερα χρωματα. Αλλα ειχαμε περιπετεια. Την Δευτερα μεσα στην βροχη, τον αερα και την ομιχλη για πορεια 3.5 χλμ και την Τριτη με μια υπεροχη μερα, σε μια πορεια που θα βγαινε 7-8χλμ αλλα κολλησαμε στην λασπη! Ηταν πιο δυσκολη απο οτι περιμεναμε, ειχανε ερθει και καποιοι μαθητες σαν ημερησια και ηταν πιο δυσκολο να κοντρολαρεις τοσο μεγαλο γκρουπ. Αφου βγαλαμε ενα δυσκολο εδαφος. Πηραμε τον κατηφορο...Ευκολα τα πραγματα.

Να ξερετε οτι! Αν πατε καπου και εχει χορτα και λασπες, να πατε στα σκουρα. Εκει ειναι πιο στεγνα. Το εμαθα δια της εκπαιδευσης. Περπατουσα πιανοντας μια μαθητρια για να εχει ισσοροπια και ηθελε να παει στα ανοιχτοχρωμα που ηταν πιο επιπεδα. Κατεληξα με το ενα ποδι μεχρι το γονατο στην λασπη. Η πατουσα νουμερο 47 ειχε γινει αγκυρα στην λασπη και δεν εβγαινε, με τραβηξανε 2 ατομα και βγηκα με δυσκολια. Ξεχασα να πω, λασπη και προβατοσκατουλες χρονων. Το ενα ποδι αδιαβροχο στην ασφαλεια των αρβυλων, το αλλο στο σκατο και στο νερο... Life sucks!

Στην δουλεια εκανα την ετησια αξιολογηση, αντι για 45 λεπτα κρατησε 2 ωρες και δεν εβγαλα νοημα. Τι θα κανω στο μελλον εδω. Την αλλη βδομαδα επισημα θα ειμαι μονιμος στην εταρια. Εκανα και την πρωτη μικροδιδασκαλια στο μαστερ στους συμμαθητες και πηγε καλα. Ας ειναι καλα οι Little People. Με ξελασπωσαν για ακομα μια φορα και τους χρωσταω ποστ. 3 βδομαδεσ ακομα και κατι ψηλα...

Απολαμβανω OFF Radio.
Δεν εχω χρονο να ακουω παντα, αλλα...εχουν τα offcasts. Σε μορφη mp3 οι εκπομπες ετοιμες για κατεβασμα. Δεν ειχα σκεφτει ποσο ομορφο ειναι μεχρι που κατεβασα τις δυο εκπομπες του Κομνηνου για τις 100 τραγουδιστριες. Μου θυμισε εποχες κασσετας. Οπως εχω γραμμενη εκπομπη ακομα απο Rock Fm του '92 (Βαρεα και ανθυγιεινα), του Κανακη (στον Αντ1 Θεσσαλονικης, "Τι ακουει η Θεσσαλονικη") και πολλες απο 8.90 Diva Music Channel, παλιος σταθμος στην Λαρισα μονο με μουσικη. Ακους την εκπομπη οποτε θελεις, ακομα και στο mp3 κανωντας βολτες.

Στην εκπομπη του Κομνηνου ακουσα 80ηλες που ειχα ξεχασει και ακουσα επιτελους ποιος τραγουδαει τι απο ραδιοφωνικα τραγουδια. Αυριο θα ειναι στα studio του OFF οι Prefabricated Quartet στις 12 το βραδυ. Εχει και μια εκπομπη αφιερωμενη στους Cure.

Δευτερα βραδυ στις 9 αφιερωμα στους Στερεο Νοβα, ξανα συναυλια τους στις 5 Δεκεμβρη μετα απο χρονια. Αχ και να μουν εκει... και Τεταρτη στις 9 αφιερωμα σε μουσικες απο soundtrack.

Prefabricated Quartet - Heroes


*O τιτλος απο τον πρωτο στιχο του Doing the Unstuck - Cure

7 comments:

M said...

Εγώ πάντως ένα έχω να πω, μέσα στη δράση και την περιπέτεια είναι η δουλειά σου και μου αρέσει πάρα πολύ που είστε τόσο συχνά outdoors.

Ή μάλλον έχω να πω και δεύτερο: έχω ένα προβληματισμό, να πάω Στέρεο Νόβα... Να μην πάω...

mierdito said...

Δεν ειμαι αρκετα στο εξω, σαν καθηγητης μαθηματικων, αλλα αυτο μαλλον (ελπιζω) θα αλλαξει απο Φλεβαρη. Ελπιζωωωωωωωωωω!!

M said...

Σου το εύχομαι τότε! Αλλιώς μπορείς να τη δεις αλά Dead Poets Society και να μεταφέρεις την τάξη στας εξοχάς! Ή έστω στας αυλάς! (Η κραυγή που ακούστηκε ήταν της ελληνικής γλώσσας που μόλις πέθανε!)

Anonymous said...

χιόνια, ομίχλες, εκδρομές! all the best!!

mierdito said...

@m

Dead Poets Society ...standard...seize the day και κανε την μακρια ειμαι ωρες ωρες...αλλα πανω στο bounty αντεχουμε...

@unclescrooge

Αν και θα φαινομαι αλκοολικος...το κακο μ'αυτες τις εκδρομες ειναι οτι δεν επιτρεπεται το αλκοολ και οταν φτανει 12 το βραδυ και εισαι στο ποδι απο τις 6 εχεις χλμ πορειας και εισαι στην τσιτα, και τρωες οτι εχει μεινει απο πιτσες και μπιφτεκια και λουκανικα για να σε κρατησει κατι, μια μπυρα την χρειαζεσαι αλλα δεν...

ΑΑ

butterfly said...

Χεχε, ακούς offradio; ο φίλος μου ακούει αρκετά, παλιά ακούγαμε republic (πριν γίνουν τα περίεργα με τον τσιτσόπουλο). έχω καιρό ν'ακούσω, λίγο που δεν έχω χρόνο, λίγο που φοβάμαι την πολλή επαφή με την ελλάδα, λίγο που ο κομνηνός ενίοτε μ'εκνευρίζει...αλλά απ' την άλλη, δεν ξέρω πώς είναι στην αγγλία, το μουσικό ραδιόφωνο εδώ είναι για τα μπάζα.

καλό σου βράδυ!

(άκουγες ποτέ την επιστήμη μπινάζη; επί 88.5;)

mierdito said...

butterfly

Ειμαι σιγουρος οτι απαντησα χθες...αλλα τι να πω...

Παλι καλα που εκανες σχολιο γιατι ειχα ξεχασει ποιο μπλογκ ειχα βρει.

Για την Επιστήμη Μπινάζη, ακουγα το ονομα της στον 88μισο αλλα δεν θυμαμαι εκπομπες της. Ημουνα κολλημενος με Χρηστο Πορτοκαλογλου και Πορτακαλί Πορτοκάλι. Δεν θυμαμαι αλλα ονοματα αν και ακουγα πολυ.

Γιατι φοβασαι την πολυ επαφη με Ελλαδα? Νοστος? Τον Κομνηνο δεν τον θυμαμαι απο αλλου, ισως καποιες φορες φαινεται οτι τα ξερει ολα, αλλα γενικα μ'αρεσει.

Οσο για το ραδιο εδω χιτακια χιτακια...

αααα και ξεχασα να πω καλωσηρθες...σορρυ για την αγενεια!!!:)