Νευρακια 1

Ακουσα στις ειδησεις οτι ψηφιστηκε αυξηση στους βουλευτες 360 ευρω. Δεν εχω ιδεα ποσα παιρνουν αλλα το θεωρω προκλητικο να παιρνουν τοσο μεγαλη αυξηση, που δεν νομιζω να παιρνει καποιος αλλος. Και φυσικα αφου ψηφιζεται απο τους ιδιους δεν μπορει να αντιδρασει κανενας. Μονοι τους αποφασιζουν, μονοι τους ψηφιζουν. Μονο οι βουλευτες του ΛΑΟΣ ειπανε οτι θα δινουν την αυξηση για κοινωνικους σκοπους.

2 comments:

Anonymous said...

χάλια η πολιτική...νοιώθω ότι έχει φτάσει σ'ένα σημείο που δεν πάει άλλο...ψηφίζω πάντα στην πλευρά που ανήκω, λέω δεν θα με νικήσουν,αυτοί οι μίζεροι πολιτικάντηδες αλλά...αυτό το αλλά,πως το πολεμάω; τί να κάνω; να μην ψηφίζω;να μην ακούω;βαρέθηκα όλο τους ίδιους και τους ίδιους...εδώ που είμαι μία από τα ίδια...τι πρέπει να κάνουμε;;;
αύριο επέτειος του πολυτεχνείου, θα βάλω το ράδιο...και θα τραγουδάω δυνατά όλα τα επαναστατικά...μήπως και βγεί από μέσα μου αυτό το 'αχ" που με πλακώνει κάθε τέτοια μέρα...
ναι ,παραδέχομαι ότι με έχει πιάσει το μελαγχολικό μου...αλλά χαμογελώ ¨))

aeriko said...

Δεν ξερω ισως να με συγχύζει η πολιτικη επειδη πριν πολλα πολλα χρονια αναμείχθηκα και ενοιωσα ποσο "χωριστα" μπορει να φερει δυο ανθρωπους.
Ετυχε να ψηφισω 2 φορες και αυτο επειδη ετυχε να ειμαι ελλαδα και αλλη μια φορα σκωτια οταν εμενα εκει και αυτο για την οσο το δυνατο μεγαλυτερη ανεξαρτησια τους. Τοτε αποκτησανε δικο τους κοινοβουλιο.
Ολο το παιχνιδι μου φερνει αηδια, ολοι σχεδον οι Ελληνες βριζουνε μεχρι τις εκλογες αλλα στις εκλογες θυμουνται τους "φιλους" που μπορουν να βοηθησουν και τους ψηφιζουν.

Εχω την εντυπωση οτι οι πιο ομορφες μερες ειναι οι μελαγχολικες, ειναι αυτες που αποτυπωνονται πιο εντονα στην καρδια μας.
Καλη ιδεα τα επαναστατικα αυριο για εκτονωση;)