Imagine 89.7

Ειχα διαβασει στην εφημεριδα πριν μερικες μερες για τον σταθμο, αλλα το καταλαβα σαν μελλοντικα σχεδια των 3 (μαγων?). Οι γνωστοι Σταθης Παναγιωτοπουλος (Jammin, 1055 rock), Γιαννης Σερβετας (Ραδιο Θεσσαλονικη, ΑΜΑΝ) και Αντωνης Κανακης (ΑΝΤ1 radio, comfuzio, AMAN κλπ). Χθες διαβασα σε ενα blog οτι ξεκινησε και η χαρα μου ειναι μεγαλυτερη που εκπεμπουν ζωντανα στο internet.

Αν και τον Κανακη τον "ξερω" εδω και 15 χρονια απο τα απογευματα στην ΕΡΤ3 που αργουσα λιγο να φυγω για το φροντιστηριο για να τους δω και μετα σε STAR, MEGA, ΑΝΤ1 κλπ κλπ... Η ουσιαστικη γνωριμια μας ηταν τον μοναδικο χρονο που εμεινα Θεσσαλονικη πριν 12χρονια οταν και επαιζε μουσικη βραδια στον ΑΝΤ1 θεσσαλονικης, στο "τι ακουει η θεσσαλονικη". Παρεα αμετρητα βραδια, και απο τις λιγες εκπομπες που εχω κρατησει γενικα απο ραδιοφωνο ηχογραφημενες σε κασσετα ειναι η τελευταια του εκπομπη εκεινη τη χρονια, τελευταια μερα του Μαιου, την οποια ακουω ακομα και τωρα καποιες φορες.

Τον imagine τον ακουσα χθες το βραδυ πρωτη φορα που οπως και καθε κυριακη μαζευονται και οι 3 και .... πραγματικα γελασα παρα πολυ εκτος οτι παιζανε φοβερη μουσικη.

No comments: