Beirut Sophie Solomon Calexico 10-7-2007

Την Τριτη ειχα μια απο τις καλυτερες μερες του καλοκαιριου. Και απο αποψη δυναμικου η καλυτερη απο τις καλυτερες συναυλιες που πηγα. Αχχχ.....μακαρι να εμενα Ελλαδα μεχρι και την Τεταρτη....

Δυστυχως δεν προλαβα τους "A Hawk and a Hacksaw" ακουγα μονο το τελευταιο τους τραγουδι περπατωντας προς το γηπεδο του baseball.

Οι Beirut βγηκαν ενω ακομα υπηρχε ηλιος και εκανε αρκετε ζεστη. Αυτο δεν μας εμποδισε να κουνιομαστε στο ρυθμο των πνευστων τους. Νομιζω οτι οπως και εγω ο περισσοτερος κοσμος πηγε για να δει τον Zach και την παρεα του. Νομιζε οτι αξιζε το live τους. Οτι και να πω για να το περιγραψω δεν ειναι αρκετο. Μερικα βιντεακια που τραβηξα θα πουν περισσοτερα!!!!!









Μετα βγηκε στη σκηνη η Sophie Solomon, το μεγαλυτερο ερωτηματικο για μενα εκεινο το βραδυ. Την ηξερα απο τους Oi Va Voi, ηξερα το Burnt by the Sun, αλλα δεν ηξερα κατι παραπανω. Νομιζω οτι επαιξε παρα πολυ καλα αν και στο Avopolis διαβασα αρνητικα σχολια. Αποψεις... Νομιζω οτι εδωσε τρομερο παλμο στον κοσμο και επαιξαν πολυ καλα. Αν αντεχε και λιγο παραπανω την ζεστη :P

To Burnt by the Sun τραβηγμενο απο μενα



και μαζι με το A light that never dies απο τον/την RoughSilk




Στο τελος βγηκαν οι Calexico και αν εξαιρεσεις καποια κενα στο live με καποια τραγουδια τους ηταν καλοι. Παντως θυμαμαι τα ιδια κενα υπηρχαν και το 2001 που τους ειχα δει.



Για το Crystal Frontier και το encore βγηκαν ολοι μαζι, A Hawk and a Hacksaw Beirut Sophie Solomon και Calexico ( οι Calexico αναφερανε μονο τους Beirut αλλα κοιτωντας τις φωτογραφιες και ολους τους υπολοιπους:D)



Εκτος του οτι δεν υπηρχαν ουρες και ετσι δεν υπηρχαν γκρινιες μου αρεσε οτι τα συγκροτηματα φανηκε να το διασκεδαζουν περισσοτερο απο το κοινο.

Αχχχχ.... απο αυριο το αεροπλανακι και παλι στο μεγαλο νησακι, για ενα μεγαλο tour που θα γινω γυφτακι.....

4 comments:

deadendmind said...

Ξανα-αααχ, εγώ εκεί λόγω ασυνεννοησίας κ χαζομάρας έφτασα τρέχοντας την ώρα που τελείωναν οι Beirut. Ίσα που πρόλαβα το τελευταίο τραγούδι. Από κει το απωθημένο...

Ήμασταν στο ίδιο πλήθος λοιπόν, κι ας μη γνωριζόμασταν τότε! :-)

deadendmind said...

Άντε ρεεε... Βλέπω τώρα τα βιντεάκια σου και σκάω που το έχασα. Που θα πάει, δεν θα τους ξαναπετύχω πουθενά;

mierdito said...

Ηταν τελειος και οτι και να γραψω δεν συγκρινεται. Σου σπαω τα νευρα τωρα αλλα... Θα ερχοτανε περυσι για συναυλιες και εδω αλλα ακυρωθηκαν ολες.

Μικρος ειναι ακομα και η Ελλαδα του αρεσει οποτε θα ξαναερθει.

deadendmind said...

Είμαι σίγουρη, φαίνεται άλλωστε κι από το οπτικοακουστικό υλικό.

Σνιφ σνιφ...