I'm easy like sunday morning...

Ξημερωματα Σαββατου, 5:40, ωρα Ολλανδιας.


Μπακλαβας και καταιφι....Balaclava το λενε στο εξωτερικο...οχι ακριβως αλλα στην δουλεια μιλωντας για balaclava (φωτο παρακατω) ονειρευομουνα ταψια με μπακλαβα. και να το ονειρο γινεται πραγματικοτητα. Ο καθενας με το ονειρο του, ταψι μπακλαβα...ή μια σακουλα με λεφτα να κανεις ταξιδια...και παιρνεις, ενω κανεις ποδηλατο, στην αγκαλια σου μια σακουλα μαυρη με σκουπιδια απο σταματημενο σκουπιδιαρικο. Επανερχομαι στο μενου...γιατι για να το φας οπως εμεις σε καθε φαναρι και bump του δρομου, με το επιθετικo ταψι μπακλαβα, σαν το κεντρικο επιθετικο του 4-3-3 της Chelsea να υπτανται του αμαξιου και τo αμυντικογενες (με κρυφες τασεις αντεπιθεσης) ταψι καταιφι να περιμενει το καθε λαθος του αμυντικου (χειριστης ταψιου) να βγει στη επιθεση και να σκοραρει. Τapsi - Humans 1 - 0. και αυτο το αποτομο φρεναρισμα ή το bump να ειναι σαν λαθος πασα. Υπολειμματα Baklava στα ποδια του συνοδηγου.

Εχει προηγηθει στην μερα... τουριστοβολτα στο αμστελοδαμο, some things remains the same...οπως θα πει και ο ποιητης, εχει αρχισει να μου φαινεται πολυ ζεστη η πολη πλεον. Καφες σε....καφε! σε οτι πιο μη τουριστικ πιανει το ματι. Rembranhtplein. Θεα ποταμου, Τζακ ( οχι Ντανιελς, αυτος ειναι απο παλιοτερο επεισοδιο, αλλα Κερουακ) στο τραπεζι και μια λευκη μπυρα. Σερβιτορα, γελαει αμηχανα. δεκα λεπτα αργοτερα, τρια σπασμενα ποτηρια, τριαντα λεπτα αργοτερα λαθος ρεστα. Πρωτη μερα στην δουλεια.

Ωρα 7, κλεισιμο μαγαζιου, θεωρητικη αφιξη συγκατοικου. Περπατημα προς το σπιτι...ενταξει το βρηκαμε...νυχτωνει, μια γωνια με φως να συνεχισω τις ιστοριες του Τζακ και της παρεας στο Μεχικο. Κοζαρω μερος διπλα στο Αμστερλ, περπατωντας στην γεφυρουλα, καποιος χαιρεταιει. Ποιος να ειναι, ποιος με ξερει...τυπακος με ποδηλατο. Μπερεδακι, παλαιστινιακο....αααα η συγκατοικος.... Να σε παρω αγκαλια? Ειμαι μεσα στον ιδρωτα. Δοσεις...χαρας. Σγα Σγα...

Σπιτι....υποδοχη Μαχαραγια του παιδιου. υψος 40 ποντους αλλα η καλυτερη παρεα. Μπορει να θεωρει οτι τα ποδια μου τον φτιαχνουν οπως της Herzigova αλλα η καλυτερη παρεα, το ειπα ε?. Να σε παρω αγκαλια τωρα? Σκεψη... Μπα αστο. Dangerous. Κυλησε ο Dangerous και βρηκε το καπακι. Χειραψια για καλωσορισμα.Και δεν θα ηταν η πρωτη. Θα επανελθω. Συζητηση.... Γελιο... Σκεψεις ...Κλαμα ( δεν φανηκε αλλα βγηκε και απο τους δυο... ε? ναι!) Φωτογραφιες, βιντεακι με τον Μυριγκοκο 40 εκατοστων να φωναζει, καραγκιοζης μαριαλενα και εγω, συζητηση...αααα εχουμε βγει ηδη... Γαμωτο μου λειπει εκεινη η αισθηση ακομα και αν μου τα χωνατε απο πισω....στο Γυφτακι - Ζακ Στεφανου, Μαιος δυο χρονια πισω. Αλλα ξερω οτι ειμαστε 3 ξερα κεφαλια και τωρα... δεν εισαι το ξερο. Ετσι φαινεται...και δεν πιεζω απο δω, το ειπα αλλα...σοβρυ. Δεν πιεζω, θελεις να το νοιωσεις...αλλα νοιωθω αμηχανα...και θα θελα το τριο στουτζες, το θελεις το θελει...σοβρυ.

Να μιλησω λιγο? ................................................ Ευχαριστω.... και που λες...........................
Μπλα μπλα....δεν τελειωσα.....εεεε να τελειωσεις....και που λες.... ουφ το ειπα....
Και να σου πω....ουψ....καινουργια κομπανια.... και να σου πω.... και επειδη....μειναμε εκει...δεκα λεπτα μετα...και να τελειωσω...Μαθαινω αριθμητικη, μετραω μπυρες.

Αναχωρηση, ποδοσφαιρο με μπακλαβας, υπνος. Καληνυχτα.

Τελος πρωτου μερους....

Κοιταω απο το παραθυρο. Ξημερωνει. Εχω καιρο να δω ανατολη. Μου εχει λειψει. Οχι να ξυπναω το πρωι και να την βλεπω, αλλα να την χαζευω πριν παω για υπνο.

5 comments:

M said...

Χμμ... Εγώ τώρα που πέρα από το ότι πέρασες καλά δεν κατάλαβα και πολλά από το ποστ... να σου ευχηθώ απλώς πάντα τέτοια;

aeriko said...



Χμ... Δεν μπορω να καταλαβω τι σε μπερδευει :P
Αν εξαιρεσεις το μπλε και την φωτο, τα υπολοιπα ειναι drunkdial and sleepless post χωρις σταματημο.

Θα επανελθω, εχει συναυλια σημερα.

aeriko said...

Επανηλθα...Να δεις Snow Patrol αν μπορεσεις...απιστευτοι.

Ειναι μαζεμενες εικονες...απο την δουλεια, αλλα βασικα απο Ολλανδια.

Οντως ονειρευομουνα μπακλαβα μιλωντας για μπαλακλαβα. Και οντως υπηρχανε ταψια που πετουσανε σε αυτοκινητο. Μπακλαβα κ καταιφι.

Βιβλιο του Κερουακ που διαβαζω. Σερβιτορα που αρχιζε δουλεια.
τα 40 εκατοστα τα ειδες στο fb.

Τα αλλα δεν βγαζουν νοημα το ξερω, αλλα δεν πειραζω...

Φιλια!!!

M said...

Τώρα σώθηκες με το fb... Το έχω ψιλοκαταργήσει τις τελευταίες μέρες.

Κάψιμο.

:-)

aeriko said...

Καψιμο απο το fb ή γενικο? γιατι το γενικο νομιζω υπαρχει ηδη!!!

Αααα ακομα δεν καταφερει να καταλαβω γιατι ειχα βαλει αυτον τον τιτλο στο post...

Ειναι σιγουρα απο το Easy των Faith No More.

Απορω και γω με μενα...