268 λεπτα*

Οσοι εχουν περασει απο δω ξανα ξερουν οτι μου αρεσει να ταξιδευω.
Οσοι με ξερουν περισσοτερο θα εχουν ισως ακουσει οτι ενα ονειρο μου ειναι να δουλεψω για καποιο διαστημα στην Αφρικη.
Ενα ονειρο που μου ηρθε οταν αρχισα να δουλευω με παιδια και αρχισα να σκεφτομαι περισσοτερο τους αλλους και να ξεφευγω απο μενα.

Στα χρονια εσβησε. Ειχε ξυπνησει λιγο πριν κανα δυο χρονια οταν μια φιλη μου, μου ειπε οτι θελει να το κανει καποια στιγμη και αυτη. Αλλα ειχα προσγειωθει αμεσα και το ξεχασα παλι. Νομιζω οτι το εχω αναφερει στην Μαριλενα οταν ειχαμε γνωριστει περυσι το καλοκαιρι.

Τον τελευταιο χρονο ξυπνησε δυνατα 3 φορες. Η δευτερη ηταν τον Δεκεμβριο στο Εδιμβουργο. Ειχα βγει με το πρωην αφεντικο μου στο Εδιμβουργο και αναμεσα στα διαφορα που ειχανε γινει τα τεσσερα χρονια και στα μελλοντικα μας σχεδια, μου ειπε οτι περιμενε να ειχα φυγει για Αφρικη αυτο το διαστημα, ή οτι θα το κανω συντομα.

Η πρωτη φορα ηταν τον Οκτωβριο. Ενας συναδεφλος μου, Ο Χαουαρντ, με την κοπελα του ειχανε παει διακοπες στην Γκανα. Ειχανε καποιους φιλους και η εταιρια που δουλευει η κοπελα του χρηματοδοτει στο να γινουν καποια σχολεια εκει. Στο πλαισιο των διακοπων θα πηγαινανε και σε ενα σχολειο να διδαξουν και να δωσουνε καποια ειδη πρωτης αναγκης στους μαθητες για το σχολειο (τετραδια, στυλο κλπ). Μιλωντας καποια στιγμη με τον Χαουαρντ για τις εντυπωσεις του, του ειπα το ονειρο μου. Αμεσως μου ειπε οτι θα μπορουσε να μου δωσει τα τηλεφωνα και μαιλ των ανθρωπων εκει, οι οποιοι εχουν κατι σαν ραντζο και θα μπορουσα να δουλευω και να μενω εκει εθελοντικα και ταυτοχρονα να εψαχνα και καποια δουλεια στην εκπαιδευση.

Παρακατω εχω καποιες φωτογραφιες που ειχανε τραβηξει. Δεν εχουν τα μεγαλυτερα χαμογελα?


















*Τοσο θα εκανε να ταξιδεψει η φωνη μου απο το Sunderland στην Accra, πρωτευουσα της Γκανας.

2 comments:

KitsosMitsos said...

Στο εύχομαι, λοιπόν...

aeriko said...

Ευχαριστω πολυ!!!! :D