Συμπερασμα?


Ενα προβλημα με αυτο το blog, ειναι οτι πλεον το ξερουν πολλοι. Κυριως δικοι μου ανθρωποι (που δεν ξερω ποιοι εκτος απο την Μαριαλεναn που δινει σταθερα το παρον και την φιλη μου) και 5-6 blogger που εχω γνωρισει απο δω και επικοινωνω ειναι οτι αρχισα να κλεινομαι παλι. Οι σκεψεις εχουν ελαχιστοποιηθει, εδω οχι γενικως, τα ποστ ειναι κυριως ηχοι και εικονες και τωρα που γραφω ειναι για να βγουνε καποια. Ειμαι στο αεροπλανο, παω διακοπες με δυο μπουκαλακια κρασιου στο εδω πετωντας πανω απο Γαλλια και συντομα Ισπανια, αυπνος με το super-dooper καινουργιο μου notebook, το οποιο μου αρεσει τοσο πολυ που για ενα μηνα τωρα ντρεπομουν να το λερωσω. Τελικα μου δινει και εμπνευση, αφου γραφω και αυτα. Οσες σκεψεις εχουν καταγραφει και αυτες με το ζορι, εχουν αλλαγμενα φυλλα, προσωπα, χωρα και χρονο.

Οπως εγραψα ολοι φιλοι μου ειναι μακρια, απλωμενοι στην σφαιρα. Οσο θα θελα να βρισκομαστε να τους λεω τα νεα, αλλο τοσο ειναι λυση το blog. Δεν ειναι face to face αλλα κατι ειναι και αυτο.

Οσο και να εχω ξεσκιστει στα ταξιδια φετος, οσο και να νομιζουν στην δουλεια οτι εχω και μια δευτερη και υποστηριζω οικονομικα τα ταξιδια μου, δεν προλαβαινω να μιλησω και να δω φιλους. Την μια που καποιος μπορει να εχει ενα επαγγελματικο δειπνο, καποιος που δεν εχει ορεξη να μιλησει γιατι ειναι στις κλειστες του (που οσο και να με εκνευριζει, το καταλαβαινω απολυτα γιατι και εχω αυτες τις μερες), αλλες μερες καποιος που νευριαζει και γινεσται λιγο κωλος γιατι δεν σε ειδε σε αποκλειστικοτητα γιατι εχετε να τα πειτε τοσο καιρο (ποσο ξυπνημα ηταν αυτο, και ποσο αλλαξα γιατι και εγω αυτο ζηταω τις περισσοτερες φορες, ζηταω απο μενα αλλα δεν το απαιτω απο τους αλλους). Δεν κανω ταξιδια για να γνωρισω φιλους των φιλων ουτε και για να δω αλλες πολεις, αλλα να δω τους δικους μου.

Συμπερασμα...μιλωντας και με φιλη μου της ειπα οτι θα μου ειναι δυσκολο να γραψω κατι που εγινε και μου ειπε...εεε και γιατι να το γραψεις και αυτο ειναι τελικα το προβλημα, θελω να γραφω αλλα εχει γινει πολλες φορες μετα να με ρωτησουν και τι ηθελες να πεις? και για ποιον ηταν αυτο? .... Συμπερασμα?κλεισιμο, αλλαγη ή δευτερο?

3 comments:

Μενεξεδιά said...

συμπέρασμα: άνοιξε ένα κρυφό blog-αποθήκη. γράφε εκεί όσα κολλάς και μετά απο καιρό ξέθαψέ τα (η εμπειρία μιλάει)

ενίοτε δοκιμάζω και το κλείσιμο των σχολίων ή την προειδοποίηση εντός ποστ οτι δεν θέλω και πολλά πολλά :)

δυστυχώς η φάση του blogging που βρισκόμαστε τώρα είναι πολύ "γλύκιά" για να αρχίσουμε απο την αρχή και πολύ άβολη για να μην κρατήσουμε σκοτεινές γωνιές.

aeriko said...

:) Ευχαριστω :)

Μενεξεδιά said...

τον Θεό που σε έκανε ωραίο :Ρ