Σκεψεις, Ηχοι και Εικονες part 1

Εικονες
...ξανα το ποσο ωραιο ειναι το Εδιμβουργο. Εφτασα βραδυ, με υποδεχτηκε η deadendmind, μερικες μπυρες στο Brass Monkey με το τελειο δωματιο στο βαθος οπου μπορεις να ξαπλωσεις, να βγαλεις παπουτσια και να ηρεμησεις.

Λιγο (που λεει ο λογος λιγο) να γεμισω το στομαχακι μου πριν παω στο αεροδρομιο με σταση στο Kebab Mahal

Στις 3 το πρωι στο αεροδρομιο για ενα γρηγορο υπνο αλλα βασικα για το check in για Βερολινο. Λιγο πριν μπω στο σιδερενιο πουλι.
.
Προσγειωση στο Βερολινο στις 9 το πρωι. Κατευθειαν με το τρενο στο Warschauer Straße και απο κει με παρελαβαν και πηγαμε στο hostel. Αχχχχ το hostel. Εχω πει οτι αγαπημενα λουλουδια ειναι τα ηλιολουλουδα. Χωρις να το εχω κλεισει εγω...αυτο ειναι το hostel...

:D :D :D :D :D :D :D




πρωινο...

και κατευθειαν για βολτα.

Τωρα ο αφελης αναγνωστης θα περιμενει να του πω τι ειδα...Αν εξαιρεσει κανεις το Εβραικο μνημειο του ολοκαυτωματος, την πυλη του Βραδεμβουργου και το τειχος...δεν εχω ιδεα. Δεν κοιταξα, οδηγο ή κατι αλλο απλα ηθελα να περπατησω στην πολη.






Διάλειμμα για να πω οτι ειχε χιονισει πριν μερικες βδομαδες και ειχε κρατησει παγο κατω. Αυτο εκανε τις βολτες δυσκολες ειδικα αν προσπαθεις να πας απο τον παγο και να μην πεσεις ταυτοχρονα, δεν πεσαμε τελικα!.



Διαλλειμα για περτικαλαδα...wait for part 2

5 comments:

M said...

Τέλειο τέλειο τέλειο! Περιμένω το #2!

:-))))))))))))))))

Anonymous said...

δεν ήξερες, δεν ρώταγες? εδιμβούργο θέλω να πάω κάποια στιγμή. το βερολίνο είναι μια πολή χωρίς πολλά πράγματα να δεις, αλλά σίγουρα αξίζουν οι πολλές βόλτες στους δρόμους του. καλημέρα!

deadendmind said...

:-)
Τιμή μας να σας έχουμε αγαπητό αερικό!

Ωραίο το Βερολίνο, άντε, μην αργείς το #2!!!!

mierdito said...

@M

Ερχεται ερχεται!!!

Γιατι γραφεις ολα τα σχολια 3 φορες? σινεμα και εδω... :)

@unclescrooge

Χαλια το Εδιμβουργο, Χαλιααααααα θα ακολουθησουν και φωτογραφιες.

@deadendmind

Thank you!!! και απο δω. Αυριο το #2. Θα παμε τελικα στον Tiersen?

deadendmind said...

Ame! Tha paw syntoma na parw ticket! :-)