Stomp out


Ακουσα στο ραδιο οτι ειναι στην Αθηνα οι Stomp. Τους ειχα δει προπερσι ακριβως τετοιες μερες, αρχες αρχες Σεπτεμβρη στην Θεσσαλονικη στο Θεατρο Γης Πετρας Δασους Βραχων...δεν θυμαμαι ποιο ειναι, αλλα ειναι ανεβαινωντας απο τα νεκροταφεια και εχωντας πιατο την Θεσσαλονικη, θυμαμαι οτι ειχαμε κολλησει βλεπωντας την απο ψηλα.

Δεν βρηκα ζωντανο αποσπασμα στο ιντερνετ και θυμηθυκα οτι ειχανε security που κοιτουσανε να δουνε μηπως βγαλει κανενας κινητο η ψηφιακη για να τραβηξει την παρασταση. Ερχοντουσαν αμεσως να σου ζητουσουν να την κλεισεις.

Αξιζουν σιγουρα. θυμαμαι το κομματι που ειναι απο κατω καθως και σε καποια στιγμη που παιζανε με αναπτηρες zippo.


Παραξενη μερα σημερα...δεν κοιμηθηκα χθες καλα...λιγο αγχος για αυριο που ερχονται οι μαθητες. Απο αυριο αρχιζω επισημα και με δικια μου ταξη. Ταυτοχρονα ειχα και συνεντευξη για δουλεια το απογευμα. Αρχιζω την αλλη βδομαδα δοκιμαστικα και απο Οκτωβριο επισημα, αν ολα πανε καλα. Να δουμε. Να θυμηθω την επομενη φορα να ρωτησω στην πρωτη συνεντευξη και για το οικονομικο. Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. θα ειναι περισσοτερα απο τωρα μαλλον αλλα...μαλλον, λιγοτερα παντως οχι, και οπως και να το κανω μια αλλαγη την χρειαζομαι.

Ολους τους προβληματισμους τους ξεχασα μιλωντας με μια φιλη για πανω απο ωρα νομιζω. Λιγο γκρινιαξε, λιγο εγω. Λιγο μιλησαμε για Εδιμβουργο και θυμηθυκαμε τα παλια, λιγα για τα αμεσα σχεδια και την επομενη συναντηση μας, οποτε και να ερθει αυτη και αν ποτε καταφερει να βρεθει το τριο. Τριο stooges θα ελεγα καλυτερα.

Εχω διαβασει στο kyr-i-louben για μια αλλη συναντηση τριων. "Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται οι 3; Έχει επιβιώσει ποτέ κανείς για να περιγράψει τον τρόμο; Αληθεύει ότι η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί ήταν λίγο πριν το καταστροφικό τσουνάμι τα χριστούγεννα του 2004; Είναι εφικτή μια σύζευξη σε ένα ον ή θα προκύψει κάτι σαν το ManBearPig;". Δεν ξερω που θα βρεθουμε ξανα. Ελλαδα, Ολλανδια, Αγγλια, Σκωτια ή καπου αλλου για αλλαγη. Αλλα ελπιζω να ερθει γρηγορα αυτη η ημερα.

Καλη μας μερα!

4 comments:

Μαριλένα said...

Πώς πήγε? (η πρώτη μέρα?)

Anonymous said...

Καλή αρχή να έχεις!!!

mierdito said...

@μαριλενα

μα φυσικα γαματα...(αν σκεφτεις οτι δεν βαζω ποτε τονους βαλε τον οπου θες!) Φευγωωωωω!!!!


@unclescrooge

Thanx!΄)

chmarni said...

Οι τρεις του kyr-I-louben συναντήθηκαν τελικά φέτος το καλοκαίρι. Όμως αυτή τη φορά δεν συνέβη κάτι το συγκλονιστικό (Σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες κτλ…).
Όταν είσαι μακριά από ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν πάντα αποζητάς τη συνάντηση. Πάντα σου λείπει ένα κομμάτι του εαυτού σου. Έτσι όταν αυτή πραγματοποιηθεί είναι πολύ γλυκιά.

Ο ένας εκ των τριών του Kyr-I-louben