Γαματα

Τελικα τζαμπα το αγχος...καλα οχι ακριβως, αλλα σιγουρα καλυτεροτερα απο οτι περιμενα. Ημουνα λιγο χυμα στην ταξη αλλα τα καταφερα με λιγο γελιο και πολυ γελιο. Πρεπει να ημουνα και ο μοναδικος που ειχα μονο καινουργιους μαθητες αλλα καλα πηγαμε. Παιζει να ειχα βεβαια και τελειους διαφορετικους μαθητες. Δεν εξηγειται. Αλλιως ισως λογο υπερεντασης μου να επηρεαστηκανε. Στην συναντηση σχολιαζαμε την πρωτη μερα και δυο φορες ρωτησα τους βοηθους μου αν μιλουσαν οι υπολοιποι για μαθητες που ειχαμε. Μαθητρια που ειπαν οτι εκλαιγε, σε εμενα δεν σταματησε να γελαει. Καλα δεν το συζηταω, αν με δει καποιος θα γελασει...αλλα τοσο γελοιος?! Οι βοηθοι μου ειπανε οτι πηγα καλα, ειναι και ατομα που παω καλα και ειχα καλη συνεργασια οποτε καλα παμε. Αλλωστε μεινανε τρεις μερες και μετα θα ηρεμησω.

Αλλα νεα απο την δουλεια. Μου λενε οτι ειμαι χαζος με την αλλη δουλεια και οτι θα γινω ενα με το πατωμα απο την κουραση. Θα δειξει... Προς το παρον τρεχουμε ολοι, σημερα μαθαμε επισημα οτι ενας συναδελφος "παραιτηθηκε". Ειχε φυγει απο την τεταρτη και ειναι αυτος που τον βρηκανε να κοιμαται στην βιβλιοθηκη, να κρυβεται στην τουαλετα για να φαει σαντουιτς, να γκρινιαζει για το φαγητο και να καθεται συνηθως μονο του και ειχαμε αρχισει και σχεδον ταυτοχρονα. Την Παρασκευη που ειχα φυγει για τον γαμο παραιτηθηκε ξαφνικα. Ενας αλλος εχει κανει αιτηση σε δουλεια που ειναι στο διπλανο κτιριο. Την αλλη Παρασκευη ενας αλλος σταματαει γιατι αρχιζει το πανεπιστημιο ξανα. Ενας αλλος εχει ανναρωτικη για ενα μηνα και κανεις δεν λεει γιατι. Ξερω οτι δεν ηταν καλα πριν τις διακοπες και πριν δεκα χρονια περιπου ειχε καρκινο. Ελπιζω να μην εχει ξανα προβλημα. Την Παρασκευη φευγει η σκυλα για 6 μηνες και για αυτο θα ηρεμησω. Και γω νομιζω οτι καποια στιγμη θα φυγουν ολοι και θα μεινουν μονοι τους. Ενδιαφερεται κανεις για δουλεια?

4 comments:

Anonymous said...

Αφού τους έκανες να γελάσουν, μάλλον κατάφερες να τους κερδίσεις. Θυμήσουν πώς ήσουν εσύ στα μαθητικά χρόνια και πάρε ιδέες! Όσο για την άλλη δουλειά και για την κούραση, μπορεί να έχουν δίκιο όταν σου λένε ότι θα γίνεις ένα με το πάτωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να κάνεις μια δοκιμή και μια προσπάθεια!

KitsosMitsos said...

Είναι η τρέλα που μας πιάνει με την καλή και την ανάποδη έννοια!
Βάστα γερά, αυτό έχω να πω μόνο...

Σοφία said...

Α πα πα εγώ λέω να μείνω εδώ που είμαι, γιατί μάλλον εκεί που είσαι εσύ είναι χειρότερα (χωρίς να είμαι και 100% σίγουρη γιατί και σε μας γίνονται διάφορα κουλά). Καλή συνέχεια!

mierdito said...

PS Διαβαζωντας παλι το ποστ...αλλος αυτος που "παραιτηθηκε" και αλλος αυτος που παραιτηθηκε Παρασκευη. Next...

@unclescrooge

Αχχχ πως ημουν στα μαθητικα χρονια? Δεν εχω ιδεα. Δεν ηταν το καλυτερο μου εντος ταξης. Τουλαχιστον ευτυχωε λογω αυτισμου στις ταξεις ειναι απο 2 μεχρι 4 μαθητες και μαθαινεις τα παιδα πιο γρηγορα.

Οσο για την δουλεια...ειμαι τρελος χρονια τωρα. Συντομα θα με διαβαζετε να παραπονιεμαι για την μεση μου!

@kitsosmitsos

Ειπα και απο πανω για την τρελα. Εχω εφοδιαστει και με καθε ειδους βιταμινες. Κανονικες, ουζο και τσιπουρο (Τυρναβου για τις ριζες και Σαμου για να θυμαμαι το καλοκαιρι) κλπ κλπ

Thanx για τις ευχες

@Σοφια

Γιατι βρε ελα!!!!! Ειχες πει οτι ηθελες να δεις και το Angel of the North και την περιοχη!