Sing Hallelujah...



Ειπα να μην κανω update στο προηγουμενο post για το Hallelujah στο πλαισιο συνεργασιας για το 2009. Και ας ΘΗΣΕΙαστηκα στο Θησειο στο βωμο του κρυου, που δεν ειχε...και εμεινα με το μπουκαλι στο χερι (αδειο απο ρακι).

Σιγουρα υπαρχουν και αλλες εκτελεσεις που δεν βαλαμε, αλλα σε αυτη την εκτελεση ημουνα παρων και το βιντεακι δικο μου. Και η m [για να συνεχιστει η συνεργασια και ας ΘΗΣΕΙαστηκα στο Θησειο στο βωμο του κρυου, που δεν ειχε...και εμεινα με το μπουκαλι στο χερι (αδειο απο ρακι)] ακουγε μεσω υπερπαραγωγης του blog (κοινως μεσω κινητου). Το τραγουδι δεν ειναι ολοκληρο γιατι αποφασισε να γεμισει η καρτα μνημης...

Η εκτελεση ειναι απο Amy McDonald, με διαφορα οτι καλυτερο εχω δει live τον τελευταιο καιρο. Αν κατηφορισει καλοκαιρι προς Ελλαδα να πατε!!!


PS σορρυ για τα φαλτσα μου :)

5 comments:

M said...

Νομίζω ότι είσαι *κάπως* εκδικητικός αλλά τι να κάνω... Τα λάθη μου πληρώνω...

Τη συνεργασία τη θέλεις για την επέκταση των αναζητήσεων του Hallelujah στο 2009 ή να αναζητήσουμε άλλο τραγούδι;

aeriko said...

Εγω εκδικητικος? Απλα εκφραζω την στεναχωρια μου, για την ρακη που μου υποσχεθηκα οχι που δεν βρεθηκαμε.

Δεν νομιζω οτι θα βρουμε κατι που να αξιζει για το Hallelujah.

Ακουω ιδεες!!!

Anonymous said...

Μ' αρέσει πολύ η Amy. Και το δισκάκι της είναι πολύ καλό και χαίρομαι να το ακούω καθημερινά από το mp3. Αν κατηφορίσει προς Ελλάδα, και βρω παρέα, σίγουρα θα πάω!

M said...

:PPPPPPPPPPP....


Αρχικά είχα σκεφτεί το Famous Blue Raincoat αλλά δεν έχει τόσο ψωμί, έπειτα μου πέρασε από το μυαλό το Eleanor Rigby αλλά παίζει να έχει και πάνω από 150 διασκευές, το ψάχνω και βλέπουμε!

mierdito said...

@unclescrooge

Εχω διαβασει σε σενα οτι σου αρεσει. Αν ερθει και ειμαι Ελλαδα βρηκες παρεα!

m

;p

Ξερω εγω...θα κανουμε Cohen appreciation Society?

To Eleanor Rigby μου αρεσει σαν ιδεα και εχει και μια διασκευη απο Stanley Jordan που λατρευω (βραδια, αγκαλια με την μπαρα και μπουκαλια Southern Comfort να αδειαζουν κλπ κλπ)