Η καλυτερη δουλεια του κοσμου




Μία από τις παραλίες της νήσου Χάμιλτον που θα υποχρεούται να επισκέπτεται ο νέος επιστάτης
ΖΗΤΕΙΤΑΙ επιστάτης για ένα τροπικό νησί ανοιχτά του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα. Θα εργάζεται μόλις 12 ώρες τον μήνα, θα μένει σε μία βίλα τριών δωματίων με πισίνα και θέα στο στενό που διαπλέουν οι μεγάπτερες φάλαινες κάθε Σεπτέμβριο και θα παίρνει μισθό 103.000 ευρώ το εξάμηνο (πάνω από 17.000 ευρώ τον μήνα)... Ακούγεται σαν να είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο; Η υπηρεσία Τουρισμού της Κουινσλάνδης πάντως έτσι τη διαφημίζει στα πέρατα της Γης. «Ψάχνουμε κάποιον να λέει τις ιστορίες του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Φράγματος και σκεφτήκαμε μία, κατά την άποψή μας, ονειρική δουλειά. Χρειαζόμαστε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Θα είναι πολύ απασχολημένος με το να περνάει ωραία», δήλωσε ο Άντονι Χέις, διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας. Οι υπεύθυνοι θέλουν να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες στα 600 και πλέον νησάκια που μπορεί να επισκεφθεί κανείς στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα. Σκέφτηκαν λοιπόν να προσλάβουν- δίνοντας στο θέμα όσο το δυνατόν περισσότερη δημοσιότητα- έναν «επιστάτη» για το νησί Χάμιλτον, το μεγαλύτερο κατοικημένο νησί της περιοχής, ο οποίος θα αναλάβει να μεταφέρει κάθε 15 ημέρες στον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο και ενημερωμένα βιντεάκια, εικόνες και εμπειρίες που θα συλλέγει στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα, το μεγαλύτερο σύστημα κοραλλιογενών υφάλων του κόσμου, με περισσότερα από 2.000 διαφορετικά είδη ψαριών.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει αγγλικά, να έχει «επικοινωνιακό ταλέντο», «αγάπη για την περιπέτεια» και «πάθος με το περιβάλλον»· θα πρέπει επίσης να γνωρίζει και να του αρέσει το κολύμπι, οι καταδύσεις και η ιστιοπλοΐα. Όσοι πιστοί, μπορείτε να υποβάλετε έως τις 22 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα islandreefjob. com ένα βιντεάκι μέγιστης διάρκειας 60 δευτερολέπτων εξηγώντας γιατί αξίζετε αυτήν τη θέση. Τον Μάιο, οι δέκα φιναλίστ καθώς και ένα αουτσάιντερ, που θα έχει ψηφιστεί από τους επισκέπτες του site, θα προσκληθούν στο νησί για την τελική, τετραήμερη διαδικασία επιλογής. Ο τυχερός που θα κερδίσει πιάνει δουλειά στον παράδεισο την 1η Ιουλίου.

5 comments:

Anonymous said...

...να το ξαναδιαβάσω...
...να το ξαναδιαβάσω...
...να το ξαναδιαβασω...
.......................

...με έπιασαν τα αυτιστικά μου...
...και..."και το μυαλό μου είναι θολό"...πωπωπω!

mierdito said...

Σε βραχυκυκλωσα σκατουλα?

Εγω να δεις σοκ...μα να μην ξερω καταδυσεις και ιστιοπλοια?

σνιφ κλαψ :(

Αντε πηγαινε εσυ να ερθω να σε δω...

Anonymous said...

και είναι αυτό ωραία δουλειά? μέσα στον ήλιο και τη θάλασσα? να βγάζεις φωτό όλη μέρα? δεν σε καταλαβαίνω καθόλου (looool)

Anonymous said...

Na se pw paidi...
Pou mporw na vrw tin aitisi kai tin oli perigrafi tis douleias?
Giati, i istoselida den fortwnei re sy :(

mierdito said...

@unclescrooge
Ναι ναι χαλια δουλεια... Ηλιος και ζεστη. Να ιδρωνεις ολη μερα. Χαλιαααα!!!!!!!! :(

@marialena
Το εψαξα λιγο και απο οτι μπορεσα να καταλαβω εχει πεσει το site τους γιατι το εχουν αναφερει ολες οι εφημεριδες και ολα τα καναλια του κοσμου και γινεται πανικος...
Ειναι μεχρι 22 Φεβρουαριου οποτε εχεις καιρο!