Κολληματα #22 (18+1 Καλοκαιρια Μετα)



Αυριο μπαινω στο αεροπλανο. Ξανα. Εχουν αλλαξει τοσα πολλα τους τελευταιους μηνες που νοιωθω οτι λειπω χρονια. Εχουν αλλαξει πολλα συναισθηματικα, ψυχολογικα, στην δουλεια. Με ενα μεγαλο ευχαριστω στην δουλεια σημερα. Μια δουλεια που πιναμε σημερα απο τις 12. Ποσο διαφορετικο ειναι να εισαι στο κολλεγιο και να πινεις, αντι να διδασκεις.

18+1 καλοκαιρια μετα. Την Κυριακη εχω μια επανασυνδεση. 18+1 καλοκαιρια μετα. Ειχα ξαναγραψει οτι μεσω facebook καταφερα να βρω τους χαμενους συμμαθητες του δημοτικου. Η μετακομιση σε αλλη πολη σχεδον αμεσως μετα ειχε σαν αποτελεσμα να τους χασω. Τελικα ο καφες 2-3 εγινε reunion, ελπιζουμε 20 συμμαθητων την κυριακη. Περιεργα και ωραια. Ποσα να εχουν αλλαξει 18+1 καλοκαιρια μετα?

Deadly Flight - 18 καλοκαιρια μετα
To the moon and back - Savage Garden Μια βολτα στο φεγγαρι φορωντας την μαγικη φεγγαρενια μποτα.

Ακουσα στο ραδιο λιγο πριν Noir Desir - Le Vent nous portera, ειναι παραξενο...αν παει κανενας στο ποστ που το εχω ξαναβαλει θα δει οτι ειναι τραγουδια απο περυσι τα Χριστουγεννα, ακριβως πανω απο τους Noir Desir ειναι το
Time Flies - Vaya Con Dios
πριν απο δυο ωρες εγραψα ενα μαιλ και ηταν ο τιτλος που σκεφτηκα. Time Flies.
Châtelet Les Halles - Florent Pagny Μιλουσα με μια φιλη μου πριν, ποσα εχουν γινει σε 2 χρονια, πως περασε ο τελευταιος χρονος. Μου ηρθε η εικονα να μιλαω στο msn συνεχεια για ωρες και για πρωτη φορα να μην με διακοπτει και να μην μιλαει. Εξιστορωντας μια ιστορια που με τραβαει εδω και δυο χρονια, δεν θυμαμαι αν ηταν ο πρωτος ανθρωπος που την ακουγε αλλα εγινε λιγοτερο το βαρος απο τοτε.

Χριστουγεννα λιγα τραγουδια μηπως τα θυμισουν, αν και σημερα ξεστολισαμε το κολλεγιο για να το βρουμε ετοιμο οταν γυρισουμε και μοιαζαν να τελειωσαν. Αν αρχισαν...

Driving Home For Christmas - Chris Rea
It's Beginning to Look Like Christmas - Perry Como
Fairytale of New York - The Pogues and Kirsty MacColl

2 comments:

deadendmind said...

Καλό ταξίδι!!!

Μενεξεδιά said...

Φοβερό "soundtrack"... μην μελαγχολείς! :) Ελπίζω όλα καλά!