I want to ride my bicycle

Ομορφη διαφημιση που ειδα την παρασκευη στο σινεμα. Αξιζει και το "The Ιmaginarium of Doctor Parnassus"

Coffe and cigarettes...


Ειναι τελειο να ξυπναω Κυριακη πρωι και ενω ξερω οτι θα τελειωσει με αυτην το Σαββατοκυριακο να ειναι υπεροχη. Στο περιπτερο για κυριακατικες εφημεριδες, καφες με καλη παρεα και απο τις λιγες, ελαχιστες φορες που θελω να κανω ενα τσιγαρο για την παρεα και ειναι υπεροχο. Διαβασμα και η μερα γινεται ακομα καλυτερη με επικοινωνια με φιλους που εχεις καιρο να ακουσεις (απο Ισπανια), αλλους που ακους συχνα αλλα σου λειπουν (τριαδα στην Ολλανδια), μια χαμενη φιλη καπου στην Ελλαδα, που τουλαχιστον ξερω πλεον οτι ειναι σχετικα καλη και εχω να περιμενω ενα μαιλ με πολλα νεα...

Βολτα στην γειτονια για μερικες φωτογραφιες, καφεδακι στο σπιτι και η απολαυση του να φτιαχνεις καφε για καποιον αλλο στον χωρο σου.

Δυσκολη βδομαδα που θα εχει πλεον 12 ωρα στην δουλεια μεχρι τα Χριστουγεννα και με μερες που δεν ξερω τι θα φερουν...σημαδια απο την προηγουμενη υπαρχουν ακομη, ενα κομματι που ειναι ακομα numb μαζι με ενα σκισιμο απο δαγκωμα που μαλλον δεν θα φυγει ποτε. Με την επιγνωση οτι την επομενη φορα θα μου χαμογελασουν και παλι ολοι αφου πρωτα θα με εχουν βρισει που δεν προσεχα.



Μερες που αξιζουν γιατι ξερεις οτι θα εχουν ενα ποτο,τσιγαρο ή/και καφε με φιλους και μια αγκαλια τους να ζεστανει...

Μελαγχοχαρουμενο ποστ αλλα ετσι θα ειναι μαλλον τα επομενα...ερχονται Χριστουγεννα και παρολο οτι πλεον ειναι Ελλαδα τα περιμενω απιστευτα. Περιμενω να ερθουν οι ανθρωποι μου απο τα ξενα περισσοτερο απο οτι περιμενα εμενα να γυρισω... Ισως και να νοιωθω οτι γυρναω και γω μαζι τους...

Stayin alone...

Για ακομα μια φορα ο mojo τα σπαει. Πρωτο τραγουδακι στην πρωινη εκπομπη

Το οποιο ειχα-με ακουσει (με την Μαριαλενα) στην ιδια εκπομπη την προπροηγουμενη Κυριακη και απο ποτε κολλησα (και εγω και αλλοι) και εγινε και moto το "
and if you want me to lie, then i will, i don't mind"


Εχω να γραψω καιρο σοβαρο ποστ. Σχεδον δυο μηνες στην Αθηνα και πλεον σε καινουργιο σπιτι. 11596 μερες μεχρι να μεινω μονος μου στην ζωη μου. Ομορφο αλλα αν γινοταν και υπο διαφορετικες συνθυκες θα ηταν καλυτερα. Tο αστειο ειναι οτι πιστευα οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχω συνηθισει στην Ελλαδα, αλλα τελικα θα χρειαστω χρονο οπως το βλεπω ισως και περισσοτερο.

All aboard, the night train...


Αυριο το βραδυ (Τεταρτη) το Αερικο θα ειναι καλεσμενο με την καλυτερη παρεα...στην εκπομπη Νυχτερινο Τρενο στον chimeres fm, απο τις 11 μεχρι την 1 το βραδυ. Για να ακουσετε.

Kleerup

Clear up??? αυτο μου κανει στο μυαλο...οπως και να χει και τα τρια τραγουδακια με ταξιδευουν.


Χρονια πολλα....

Καθυστερημενα οπως παντα...
Χρονια πολλα σε δυο επισκεπτες του βλογ...

Τι Τριτη, τι Σαββατο, η σκεψη μετραει!

Νοεμβριος 90' (17 χρονια μετα)



Δευτερα πρωι γυρω στις 7μιση παιρνωντας απο Πατησιων.
Προετοιμασια..Κοκκινες σημαιες, παγκοι με λουλουδια και διακριτικα η αστυνομια στις γωνιες. Τα καγκελα του Πολυτεχνειου γεμιζουν με πανο.

Τριτη πρωι, ιδια ωρα. Κοκκινες σημαιες, περισσοτεροι παγκοι με λουλουδια, περισσοτερη αστυνομια. Κλουβα ανα τετραγωνο και πεζες περιπολιες. Στο προαυλιο απλωνονται και στρωνονται τραπεζια και καρεκλες. Πιο πολλα πανο και σημαιες (μαυρα και κοκκινα τα περισσοτερα). Καποια γραφιτι στους τοιχους, αφισες στους στυλους.

Περνωντας το απογευμα απο "Πανεπιστημιο", "Μεγαρο Μουσικης" και "Ευαγγελισμο", σκεφτομουνα οτι στη γη ισως να γινεται πανικος.
Στο γυρισμο "Αμπελοκηποι" καθ'οδων για Πεδιο του Αρεως. Περνωντας απο την ΓΑΔΑ, παρελαση αστυνομικων δικυκλων. Κανονικη παρελαση. Η καθοδος κλειστη. Κοσμος απ'εξω, κλουβες, καναλια, μηχανες με καμερες στηριγμενες στα προσαρτημενα τριποδα. Μονο πεζοι σε ολη την διαρκεια της διαδρομης. Βαρια ατμοσφαιρα, συνεχομενα φταρνισματα, οι οδοκαθαριστες να γκρινιαζουν μεταξυ τους και να αρνουνται να προχωρησουν, το ελικοπτερο να πεταει συνεχεια απο πανω μας.

Τεταρτη, παλι απο Πατησιων, λιγοι αστυνομικοι, ξεσκισμενα πανο, χωρις λουλουδια, μαζευοντας καρεκλες και τραπεζια και βαφωντας τους τοιχους απο συνθηματα.

Sunday Morning

Fading Dreams II by mrcool256 - Deviantart

Κυριακή πρωί, τέλος ακόμα ενός σαββατοκύριακου.

Τις τελευταιες μερες υπαρχει μια αισθηση νοσταλγιας στον αερα. Εχω αρχισει και κανω skimming το blog για να βρω καποιες πληροφοριες (περισσοτερα την τεταρτη). Βλεπω πως ξεκινησε το blog, πως ημουνα (ψυχολογικα, συναισθηματικα). Γεγονοτα... Ειδα ατομα που ειναι/ηταν στην ζωη μου.

Μου δινει και μια ωθηση να ασχοληθω περισσοτερο ξανα.

Ταυτοχρονα διορθωνεται μια μαλακια που ειχα κανει πριν κανενα 6μηνο, ειχα σβησει τα περισσοτερα μαιλ απο τον λογαριασμο μου και ειχα χασει πολλες συζητησεις με φιλους. Χθες μου ηρθε ενα απο τα τελευταια κομματια του παζλ και σημερα το πρωι με τον καφε διαβασα το κομματι που μου ηρθε χθες και μου ηρθαν πολλες μνημες στο μυαλο. Ωραιες, ασχημες...παντως δικες μου (και του ανθρωπου απεναντι)

Το παραξενο να διαβαζω συζητησεις που μου ηρθανε απο το googletalk και να υπαρχει ο Βαγγελης και o me και ο me να μην ειμαι εγω...να ειμαι ο Βαγγελης...

Η αισθηση οτι αλλαζουμε ταυτοχρονα αλλα προς διαφορετικες κατευθηνσεις, απο ενα μαιλ για ενα συγνωμη που συγκατοικησαμε (δλδ εχω πηγα μετα πραγματα μου χωρις να με ξερει καλα καλα) μεχρι το τωρα!


In my dream I was drowning my sorrows but my sorrows, they learned to swim

Ταλαντωση

Oi skepseis mou ton teleutaio kairo perigrafontai me thn talantwsh. Palindromoun gurw apo thn hreimia, thn ikanothta na mhn skeftesai. Na xalarwneis. Isws giati zw thn megaluterh allagh ta teleutaia xronia. Sigoura giati "mou aresei" na megalopoiw ta pragmata kai telika me tromazoun. Apo thn allh prospa9wntas na oloklhrwsw kapoious kuklous, enoiw8a egklwbismenos. An kleiseis ton kuklo, pws bgaineis e3w? Alla alh8eia ti 9eleis? 8eleis na bgeis e3w? 8elw? Mhpws to na exoume anoixtous kuklous mas boh9aei na mhn skeftomaste to shmera alla menoume sto x9es. Na mhn zwgrafizoume kainourgious. Nomizw sunu9ws fobamai mhn kleisei kapoios allos ton kuklo. Eite einai dikos mou, eite einai dikos mas. An den valw thn teleutaia pinelia...den mporw.

17.2.08 Αμστερνταμ

A Secret Place

Μιας και συντομα, Σαββατο- Αθηνα, Κυριακη- Πατρα και Δευτερα- Θεσσαλονικη παιζει ο Yann Tieren. Δυο τραγουδακια του.

Τα ειχα ανακαλυψει οταν τον ειχα δει τον Μαιο. Αν και το Secret Place το εχει βαλει και η Μ.

A Secret Place



H εκπληξη ερχεται με το επομενο.
Les Jours Tristes



Τραγουδανε οι Stuart Staples (Tindersticks) και Neil Hannon (The Divine Comedy) αντιστοιχα.

Thank u


Στη δυαδα στο Αμστερνταμ...που ξερει και δεν μιλαει ουτε γαβγιζει...
Στους -Α- που με βοηθανε να ξετυλιγουμε τον μυτο της Αριαδνης και χαριζοντας μου ενα χαμογελο το πρωι ανεβαινω...
Στους -Α- που μου χαμογελασαν, στεγασαν, ζεσταναν.
Στην -Α- "μαμα μου" απο το νησι στο νοτο που ανησυχησε (περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο) :-)
Στους πρωην συναδελφους που μου στειλανε μαιλ να γυρισω πισω. Με βουνα, αλκοολ και την δουλεια μου να με περιμενει...
Σε καποιους που δεν ομαδοποιουνται αλλα ηταν πατεριτσες μου εδω και δυο βδομαδες.

Lost!

Το αερικο....βλαχακι και με θητεια στο εξωτερικο...αλλα στην Αθηνα μονο για διακοπες...

Δευτερα πρωι, επρεπε να παω να βρω το παιδι μου και τους γονεις του για το σχολειο που θα του κανουμε ενταξη-κοινωνικοποιηση. Χαθηκα...οχι λιγο...πολυ...και ας βοηθησε η καλη νεραιδα, gasbirdινα που ως δια μαγειας (κωλοφαρδειας το λενε) με βρηκς στο δρομο.

Και οπως εχει αποδειξει ο χρονος, αν χαθεις λιγο, θα χαθεις περισσοτερο. Αν χαθεις μονος σου, θα χαθεις μετα και με καποιον αλλο...

Αυτο που σιγουρα ισχυει ειναι οτι 8χρονια Εδιμβουργο 2-3 με ρωτησανε για οδηγιες...13 χρονια στη Λαρισα 1 φορα και αν...2 ωρες χαμενος στην Αθηνα....με ρωτησαν 3 φορες...για οδηγιες...επαναλαμβανω...3 φορες...Αλλα με εχουν ρωτησει και οταν ειχα παει Παρισι, στη Χαγη, στη Βαλενθια, στο Λονδινο οπου ημουνα τουριστας....Συνομωσια για να αγοραζει ο κοσμος χαρτες???

Τραγουδακι ασχετο...αλλα οπως φοβομουνα...

Ο τυπακος βγηκε σε τουρ μολις εφυγα εγω...

Αναμνησες...Νοεμβριος 2003...σαν χθες φαινεται... Ποδηλατουχος με δανεικο ποδηλατο με σκασμενα λαστιχα Bruntsfield Place - Lothian Road - Hope Street - Gloucester Lane - Stockbridge για να βρω ελευθερο πλυντηριο και για ποτακι στο Hector's


Το κακο με τις συναυλιες θα κλεισει οταν θα βγαλει τουρ ο Δαμιανος Ρυζις, δεν θα ερθει Ελλαδα και εγω θα ψαξω να βρω συναυλια Σαββατο για να παω να τον δω...καπου...στον κοσμο...

I wanna be your dog

A pocket full of secrets...


Mouth Full Of Diamonds by Phantogram

Συζητηση με φιλη νωριτερα.
Βασικα για ανθρωπους, ολο και περισσοτερους και πολλους που δεν το λενε, που κανουν ψυχοθεραπεια. Στην δικη μας σκεψη δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο φιλους.

...
να μπορω να νοιωθω την ασφαλεια, οτι δεν θα μου πουν ακομα (οι φιλοι)
...οτι ειμαι σχιζοφρενης :-)
Εχω τυχει περιπτωσειςπ
που ατομα θελουν να μιλησουν σε φιλους..
-να τους κανει ο θεος-
και γυρνανε και τους λενε
οτι δεν πανε καλα...
στα σοβαρα...
οτι το χουν χασει
οτι θελουν γιατρο.
Δεν ειναι ολοι ικανοι να δειξουν...ειτε να δεχτουν ή να δουν...
την αβυσσο της ψυχης ενος ανθρωπου
που ο ιδιος μπορει να νομιζει οτι το χανει :)
κ σε αυτο ειμαι απο τους τυχεροτερους ανθρωπους στον κοσμο...


Μονη παραφωνια για μενα, το να τους κανει ο θεος φιλους. Οπως ειπε, καποιος ισως να μην μπορει να δεχτει αυτη την πλευρα της ζωης καποιου. Με τρανταχτο παραδειγμα την κοινη μας φιλη.........

Like α Rootless Tree


04:08
Ποσο ομορφα το λενε αυτο το let me out!!! και το fuck you επισης!!!